نوشته اصلی توسط
nazli_123
جالب اينجاست كه از نظر قيافه و قد و تيپ به گفته ديگران خوشگل و جذابم هر كي كه ميشناستم به متانتم و ادب و اخلاقم قسم ميخورن از نظر شخصيت خانوادگي وتحصيلات هم چيزي كم ندارم خلاصه تو هر مراسم كلي خواستگار رديف ميشن برام يا اگه كسي تو دوست واشنا وفاميل بخواد يه دختر خوب معرفي كنن از بين بقيه اكثرا من انتخاب ميشم
سلام
متاسفانه يكي از مشكلاتي كه خواستگارياي فعلي داره همينه. آقاي آشناي ديروز كالا ديده شدن يعني همين!! يعني يه دختر همش بايد نگران تحصيلات و قد و تيپ و قيافه و خانواده و ... باشه تا از بين گزينه هاي پسرا انتخاب شه! شما اگر فرضا ده تا دختر بهت معرفي كنند كدومشونو انتخاب ميكني؟! شما كه هيچ كدومو نميشناسي. پس براساس همين ملاكهاي
شناخت سطحي كه خيلي عميق نيست انتخاب ميكني درحالي كه ممكنه در درون فردي شخصيت ديگري نهفته باشه. البته من منظورم nazli خانم گل نيست
اما دركل فرانك جان به نظر من نبايد وقتي خواستگاري نمياد دنبال عيب در خودت باشي و فكر كني مشكلي داري كه رفته و ديگه نيومده شايد اتفاقي عاشق كسي شده

يا بدون اينكه با اون بيچاره مشورت كنند شما رو معرفي كردن يا ... پس اصلا دنبال عيب و ... در درون خودت نباش كه يعني چي شد؟ منو ميخواد ؟ چرا ...؟ هر موردي رو جداگانه بررسي كن و اصلا نگو اگر اون يكي بياد خيلي بهتره پس بذار منتظر بمونم ببينم چي ميشه و ...

علاقه مندی ها (Bookmarks)