نوشته اصلی توسط
farid.lili27
دیگه رویا بردازی نمیکرده چون علایقش سرکوب شده.از ترس تنبیه حتا اگه کارشم بد نبوده باشه کاراشو مخفی میکرده یا دوروغ میگفته.1مثال براتون میزنم.
چارشنبه سوری بهش زنگ زدم که بگم زود میام.تلفنو دیر جواب داد نگران شدم بعد با استرس ونفس زنان جواب داد.شک کردم خاستم بگم زود میام گفتم دیر میام شامتو بخوروگازشوگرفتم همون لحظه اومدم خونه که دیدم ماشینش نیس چراغا خاموشه!!هزارتا فکره بد کردم ماشینو کوچه بالایی بارک کردم رفتم رو مبل نشستموچراغارو بستم.
باخودم فک میکردم رفته سر قرار یا الان با 1غریبه میاد.....وکلی چیزایه دیگه.
30 دقیقه نکشید صدای ماشینش اومد به موبایلش زنگ زدم که کجایی؟گف کجا میخاستم باشم خونه دیگه گفتم باشه.درو باز کرد.وقتی چراغو روشن کردومنو دید به تته بته افتاد.(برخلافه فیلمه اتش بس که طرف نتونس مچه خانومشوبگیره اما من زرنگترم)
سرش داد زدم کجابودی.وسایل از دستش افتاد.رنگش برید.دستشو گرفتم کشون کشون بردمش بیرون.سوار ماشینش شدیم بنزین نداش اما حرکت کرد.گفتم کجاس؟گف سمته چب.داشتم خفه میشدم.داشت ادرس میداد!!ادرس کی بود خدا؟زدم تو صورتش.
دمه 1مغازه نگه داش گف اوناهاش.1مغازه ی لوازم ارایش!!!!
گفتم چرا بهم نگفتی؟خون دماغ شده بود باکش کردو گف مگه محلت دادی؟
ماشین خاموش شد تاخونه بیاده رفتیم(ای حال کردم اخه چکمه بوشیده بود تاخونه جونش درومدتا اون باشه وقتی میگم چکمه نبوش نبوشه!!).باخودم گفتم با اینکه اشتباه کردم اما چه با متانت رفتار کرد.اما اشتباه میکردم تارسیدیم خونه شرو کرد.وسایلشو باز کرد لوازم ارایششو به سمته من برتاب میکرد!!اینا باز خوبه هرچی ترقه بمب فشفشه خریده بود تو خونه روشن میکرد.رفتم اشبزخونه تا ابشاری که واسه چهارشنبه سوری خریده بودو خاموش کنم (اشبزخونه اتیش گرفته بود سقفش سیاه شد)دیدیم داره نارنجک میندازه!!خونمون رسما جنگ بود.دویدم نایلونو ازش گرفتم.دید چیزی دمه دست نیس با مشتولگدافتاد به جونم(دماغشوبگیرم جونش درمیادا)دیدم گناه داره گفتم بزار بزنه خالی شه.
بردم انداختمش اتاق خوابودرو بستم.شرو کرد به فحش دادن احمق عوضی قازان خان(لقبی که به من داده)میکشمتوچندتا فحش تیم ملی که نمیتونم بگم.
اروم که شد رفتم درو باز کردم خودشو زد به خواب.گفتم عزیزم معذرتواگه از اول گفته بودی اینجوری نمیشد.دیدم گوش نمیده باشدم برم اشبزخونه که با صدایه گرفته گف نبندی درو میترسم.گفتم اشتی؟جواب ندادو خوابید.
اینم چهارشنبه ی ما
علاقه مندی ها (Bookmarks)