سلام خانم سرافرا ز سو ال از شما
سلام آقاي ابراهيمي:)
1ـ ا یا تالار توانسته تغییر مثبتی در شما ایجاد کنه چه تغییری
آره خيلي! بخصوص در زمينه قطع وابستگي مطالب زيادي ياد گرفتم. فكر ميكنم شعار تالار هم همين باشه كه به كسي يا چيزي وابسته نباشيم.
2ـ زییاترین شکل دوست داشتن و ابرا ز محبت چی می تونه باشه
اينكه اول با حركات و رفتار به كسي ثابت كنيم دوستش داريم و اونوقت در يك روز زيبا اونو به زبون بياريم. اين در مورد هركي مي تونه صادق باشه. پدر و مادر. همسر. دوست و ...
3ـ احساسانتون رو چگونه مدیریت می کنید
خب وقتي مقوله احساس پيش مياد بيشتر به تمرين نياز داره. اولا بايد شعار ذهني آدم باشه. دوما اگر يك جايي احساساتي شد زياد خودشو سرزنش نكنه. سوم اينكه موقع احساساتي شدن تصميم نگيره و اجازه بده منطق بيدار بشه بعد اگر هم كمي با احساس قاتي شد اشكال نداره. چون به هرحال احساس هم يك نعمت خداداديه و سركوب كردنش بصورت كامل كار درستي نيست بلكه بايد بجا ازش استفاده بشه.
4ــ اولین جمله ای که با خواندن این کلمات به ذهن تان می رسد
خدا
يار و رفيق تنهايي هام
جنگ
حس بد و ناراحت كننده
صندلی داغ
شيدا حاتمي و محمد ابراهيمي
خوشبختی
انرژي مثبت
تحصیل
افتخار
تالار
همدردي
فرشته
نگهبان من
موفقیت
پاداش تحمل شكست
5ـ بهترین فیلمی که دیدی
فيلم سينمايي ميليونر زاغه نشين. سريال لاست هم خيلي قشنگ بود. از فيلمهاي ايراني فيلم خيلي دور خيلي نزديك هم خوشم اومد.
6ـ وقتی غمگینی چه می کنی
وقتي غمگين مي شم به تجربه دريافتم كه بايد اجازه بدم زمان بگذره. چون قطعا بعدش حالم خوب مي شه. كارهاي مختلفي مي كنم كه حواسمو از اون غم و اندوه پرت كنه.
7ـ کدام خیابان تهران دوست دارید
همه ميگن وليعصر اما من بلوار فردوس رو بيشتر دوست دارم.
8ـ چه ارزویی داری
اينكه عشق واقعي رو با كسي كه درك درستي از محبت داره تجربه كنم.
9ـ تو عزت نفس رو چطو ر تعریف می کنی
خيلي سوالها سخت شدا!!! عزت نفس يعني اينكه بعد انجام يه كار ياگفتن يك حرف حالت سرزنش به آدم دست نده و انقدر آدم به خودش ايمان داشته باشه كه براي خوشحال بودن نياز به تاييد ديگران نداشته باشه.
10ـ جوانی تعریف کنید
پرواز در اوج
11ـ یه بیت شعر بگو
| در ازل بست دلم با سر زلفت پيوند | *** | تا ابد سرنكشد وزسر پيمان نرود |
|
12ـ بهترین رو ز زندگی ات کی بوده
يه لحظه خيلي خاصي بود وقتي پدرومادرم به هزينه من مكه رفتن اشك شوقشون بعد از برگشت از خاطرم نمي ره.
13ـ بهترین مدیر تالار بگوید
متوجه سوال نشدم. اگر ميشه بيشتر توضيح بديد.
14ـ یک جمله امو زنده مفید بگوید
سعي كن در همين لحظه كه اين جمله رو مي خوني خوشحال باشي و احساس خوشبختي كني. گذشته كه رفت آينده هم كه هنوز نيومده. پس بخند 
15ـ بهترین دوستنون توی تالار کیه
همه توي تالار دوستم هستن. فرقي ندارن.
16ـ یک جمله درباره محمد ابراهیمی بگوید
فكر كنم قبل گفتم. حالا باز ميگم. يك آدم شجاع كه اسم و فاميلش نام كاربريشه. يك انسان با روحيه كار تيمي بالا. زيادم خودشو درگير تاپيكهاي چالش برانگيز نمي كنه.
17ـ یک جمله مکه مدینه کربلا بگوید
سوال اين بود؟ يك جمله درباره مكه مدينه و كربلا بگوييد. اگر اينه كه:
مكه تجلي نور خدا، مدينه تجلي نور حضرت محمد(ص) و كربلا تجلي نور امام حسين(ع) است سه نوري كه هرگز خاموش نمي شوند.
امیدوارم همیشه موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)