سلام به همه دوستان عزیزو سلام به دوست گرامی یانار
با اجازه دوستان عزیز واستادان روانشناسی:
یانار عزیز من شما رو کاملا درک میکنم ومیدونم شما چی میگی و چی میکشی وبه شما دوستم پیشنهاد میکنم جهت پی بردن و درمان مشکلتون به آقای دکتربهنام اوحدی یا دکترمهرابی در تهران مراجعه کنید این 2روانپزشکان تخصصشان در اینگونه موارد است مطمئنم جواب مشکلتو میگیری یکی از دوستان منم تقریبا چنین مشکلی داشت به دکتر اوحدی مراجعه کرد وایشون تشخیص داد که دوستم مبتلابه بیماری اختلال هویت جنسی است اگر آدرس این دو پزشک رو خواستی با کمال میل تقدیمت میکنم.متاسفانه جامعه ما از وجود این بیماری دچار فقر اطلاعات هستن و با شنیدن و دیدن این مسائل فورا بیمار رو به انحراف اخلاقی و جنسی متهم میکنن بدون اینکه بخودشون زحمت بدن کمی تحقیق و مطالعه کنن و خوشبختانه این بیماران تحت حمایت بهزیستی قرارگرفته وحتی 5 سالی است که انجمنی تحت نام انجمن حمایت از بیماران مبتلابه اختلال هویت جنسی با مجوز رسمی ازدولت برای کمک به این بیماران با سرپرستی بانو مریم ملک آرا تاسیس شده ازت خواهش میکنم حتما به یکی ازاین پزشکانی گه گفتم مراجعه کن وطبق فرمایش سابینارعزیز مشکلت رو باکسی جز دکترو خانواده ات با کسی دیگه در میون نذار؛شاید تو هم مثل دوستم یک نرانسکشوال (TS) باشی ازنوع M2F
موفق باشی دوست من
باعرض معذرت از همه دوستان
یاحق

علاقه مندی ها (Bookmarks)