سابینای عزیز من حرف های تو رو قبول دارم یعنی همیشه خدا روشکر میکنم که خودش خوبه چون واقعا به قول یکی از استاددامون میگفت خطرناک ترین ازدواج ، ازدواج با پسر فلان حاج آقا ویا ادم معروفی هست که بدون شناخت فقط به خاطر پدره، زن اون پسر بشین وهمیشه به ما نصیحت میکرد که هیچ گاه تن به این ازدواج ندید مگر اینکه پسر روهم بشناسید!!!
در ضمن باهات موافقم که باید باهاشون رسمی باشم چون من سه سال برای صمیمیت تلاش کردم واونا دست رد به سینه من زدند دلیلی نداره بیشتر از این بخوام تلاش کنم چون تمام عروس های فامیلشون(زندایی های شوهرم) با خانواده شوهر من رسمی هستند وعید نوروز تا عید نوروز به خانه آنها می آیند ولی به خانه بقیه فامیل می روند!!!!
چون مادرشوهرم رک وپوست کنده به من میگه که کلا عروس بده بین همه اختلاف میندازه وهمیشه دیدی که به عروس داشته باعث شده همه ازش فرار کنند!!! والان واقعا تنهاست برعکس پدر ومادر من که هرکسی با ما فامیل میشه شیفته وعلاقه مند میشه از جمله شوهرم ومادر شوهرم از همین حسودیش میشه
به هر حال متشکرم
نازنین غ عزیز
واقعا حال وروزت رو درک میکنم و بهت تبریک میگم که اینقدر صبور بودی وامیدوارم خوشبخت باشی برای من هم دعا کن بتونم این روزها رو پشت سر بذارم وحالا می فهمم که من تنها نیستم که این مشکلات رو دارم هزاران نفر دیگه هم بودند وهستند وخواهند بود واین به من دلگرمی میده که ما میتونیم با رفتار درست در ایران فرهنگ ازدواجی که پسر ودختر خودشون همدیگه رو انتخاب کنند رو بسازیم البته خیلی ها با رفتار های غلط خانواده ها روترسانده و خانواده ها هم حق دارند .
خدا عادل هست وهرکسی رو به حق خودش خواهد رساند و من همیشه مطمئن هستم و الان بیشترین استرسم بر روی مراسم عروسیم هست چون توی یک شهر دیگه هست و هیج جا رو بلد نیستم می ترسم خوب برگزار نشه و هیچ اعتمادی هم به مادر شوهرم وخواهر شوهرانم ندارم چون خیلی حسودی کردند واین حسود بودنشون رو در تمام موارد ثابت کردند .
البته نازنین غ ما دو تامون خیلی تجربه کسب کردیم واین خوبه! چون انسان در مشکلات پخته میشه من خودم تو زندگیم بی احترامی رو ندیده بودم و اوایلش اصلا برام قابل هضم نبود که یک مادر به بچه خودش حسودی کنه مادرشوهر من بیشتر به خاطر حسودی وفضولی وسرک کشیدن به من تلفن میزد فکر میکرد من وشوهرم داریم پول پارو میکنیم واون نمیدونه!!!!
از هماهنگی بین من وشوهر م دق میکنه یک بار علنی گفت اگه عصبانی هستی سر زنت داد بزن !!!!
کارهاشون خیلی عجیبه یک روز سرد سرد سرد هستند یک روز پشیمون و میخوان گرم باشن!
من هم به خاطر شوهرم صبر میکنم برام دعا کن
ولی حالا تو رفتار اونها رو تونستی فراموش کنی؟؟؟؟؟
من به برادر بزرگتر هم میگم: من در دوران بی پولی هرکس به من احترام گذاشت رو صد برابر جبران میکنم و هرکس به خاطر پول شخصیتم رو له کرد از یاد نخواهم برد!!
الان هم که فهمیدن شوهرم خودش کاروکاسبی داره بوی پول که به دماغشون رسیده شوهرم رو بچه خودشون میدونن ومن این روزها رو از قبل پیش بینی کرده بودم با شناخت از مادر شوهرم ( فوق العاده پول دوست )
ولی دنیا وادما خیلی عجیبا واقعا خدا خیلی صبوره که همه بنده هاش رو با اخلاق های متفاوت تحمل میکنه
ممنونم که برام وقت گذاشته بودی

علاقه مندی ها (Bookmarks)