به به علک سلام جناب arix. چه عجب این طرفا؟سلام
حالا که سوال پرسیدن مفته خب من هم می پرسم حالش رو می برم
سوال کلیشه ای : حالتون چطوره؟خوبید؟ممنون من هم خوبم.
(به اینجا که رسیدم تازه یادم افتاد اول ارسالم سلام هم بکنم)
دقیقا ممنون. من هم خوبم.
فکر کنم اولین باره اینجا سوال میپرسین. منم اولین بار خیلی سخت به ذهنم میرسید که چی بپرسم. یواش یواش دستتون میاد.ای بابا . همه سوالات رو دوستان پرسیدن که.حالا که به اینجا رسیدم موندم چی بپرسم
چرا پروفایلتون رو عوض نمی کنید؟فکر کنم چند تا جاش هست که نیاز به تغییر داره.مثل "رضایت نسبی از زندگی" و "امضا".اینا مال قدیما بود دیگه نه؟
راستش نه. یادتونه گفته بودم توی زندگی واقعیم، پیش بقیه یه نقاب خوشحال و شاد و خندون بودن میزنم؟ نمیدونم چرا اینجا هم دارم اونجوری میشم. انگار که دیگه روم نشه از دلتنگی هام با بچه های اینجا حرف بزنم. نمیدونم چرا. شاید به همین خاطر شما این حس رو پیدا کردی که امضام دیگه حرف من نیست. وقتی ادم یه جمله ای رو میخونه، اگه حرف دلش باشه، عجیب به دلش میشینه. شاید الان تعداد روزایی که این حس توی من بوجود نیاد زیاد شده باشه. اما هنوزم حرف دلمه. (dolme نخونیدش. بخونید: delame) این آخری واسه این بود که از دلتون در بیاد تلخیِ جمله های اخیرم.
یعنی من که از صدای مگس خوشم نمیاد بی ذوقم؟
حالا شما گیر نده. صدای گنجیشکا قشنگه آخه. البته دم خونه ما از این صداها نمیاد. خونه یکی از اقوام که میریم مسافرت، صبحا با صدای گنجشکا بیدار مشم. خیلی برام لذت بخش و خاطره انگیزه. اما اگه هر روز صبح قرار بود باشه، نمیدونم همین نظر رو داشتم یا نه!!
تا حالا شده یک کار مهمی رو به خاطر عشق و حال رها کنی؟مثلا مسافرت پیش اومد من با بچه ها شب امتحان رفتم شمال درسم و افتادم ولی خیلی کیف کردم.
اینجوری که شما میگی پیش نیومده تا حالا. از این کارای عجیب غریب اکثراً از پسرا بر میاد. من که اگه یه همچین کاری بکنم به 10 نفر باید جواب پس بدم. شاید از افتادنش نترسم یا ناراحت نشم. اما جواب پس دادنه ارزشش رو نداره.
چه چیزی توی زندگی ات از همه چیز مهم تره؟(که الان داشته باشی)
یه همسر خوب و همراه :)
از لحاظ مادی داشتن چی رو توی زندگی از همه چیز بیشتر دوست داری؟یک خونه بزرگ؟ماشین خوشگل و ...
اونطوری خیلی آرزوم نیست که مثلا ای کاش خونه فلان جوری داشتم یا ماشین فلان مدل و... اما دوست دارم که خونه و ماشین و وسایل رفاهی تا حدی که لازمه برای یه زندگی معمولی رو داشته باشم.
راستی بحث ماشین شد کدوم یکی از ماشین های زیر رو دوست داری؟
1- بنز
2-کوچولوی جمع و جور ولی خوشگل
3-شاسی بلند
4-همین که چهار تا چرخ داشته باشه کافیه
قبلش یه توضیح: من اصولا از ماشینایی که بنز میزنه خوشم نمیاد. نمیدونم چرا. فکر کنم درصد خانمایی که همچین سلیقه ای دارن کم نباشه. چند نفری دیدم که با خودم هم عقیده هستن.
سلیقم بیشتر به مورد 2 نزدیکتره. از این ماشینای 2 نفره که توی ایران نداریم هم خیلی دوس دارم.
امضای چه کسی رو از همه بیشتر دوست داری؟(منظورم توی همین تالاره ها ، نیای بگی امضای اوباما)؟
الان پیداش نکردم اما یادمه حتی بابتش به صاحبش رتبه هم داده بودم.رتبه هایی که دادیم رو نمیشه از جایی آورد؟!! پیدا شد میام و مینویسم.
اختیار دارین. خیلی هم عالی بود.خب دیگه حس می کنم زیادی سوالای بی ربط کردم.(خب همه ، همه چیز رو پرسیدن برای من همینا مونده دیگه) !
سلام بر فرهنگِ سرما خورده.
عکس جدید آواتار مبارک! بامزه ست
تا حالاکردی؟
بله. کلی هم کیف میده. البته فقط اولاش. بعدش از خستگی از زیر کار در رفتم.
تا حالاکردی؟
نه.
امسالساختی؟
نه. دیگه از این کارا نمیکنم. خیلی وقته ترک کردم. شایدم اگه وقت میشد درست میکردم.
وقتی برف میاد این شکلیمیشی؟
بله. خیلی دوست دارم برف رو. مخصوصا وقتی فردا صبحش میرم و پامو میذارم روی برفای تازه، برفا زیر کفشم فشرده میشن. حس خوبی بهم میده (آخی یاد زمستون افتادم چه خنکن سوالا)
یا
معلومه اونی که ابری و بارونیه. البته آفتابم میچسبه اما توی زمستون و پاییز.
میری؟
بله.
سوالام اینجوریتکرد یا اینجوری؟
اولیش.
دت شد؟
بله. حسابی. ممنونم ازت.
میخواستم دو سه تا شکلک بذارم نشد. مثلا آخرش طبق عادتم برای تشکر،گل بذارم![]()

) این آخری واسه این بود که از دلتون در بیاد تلخیِ جمله های اخیرم.

کردی؟
کردی؟
ساختی؟
میشی؟
یا 
میری؟
کرد یا اینجوری؟
دت شد؟

. انقدر خوبه. انقدر واقعی بود........
نمیگویم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)