سلام
آقا جان مگه من استاد شما رو می شناسم که میگی چرا جناحبندی می کنی !!! من از توی متن حرفهای شما به این رسیدم![]()
درست که کسی در اون موردا که من گفتم حرف نمی زنه !! دلیلش چیه بنظرتون !!!
اینم که گفتی چرا امام حسین و یزید می کنی ! می خواهم بهت بگم این چیزی که دوستان طرف مقابل باب کردند خودی و غیر خودی !! فکر می کردم ماشالله با این داستانها آشنا باشید،چون ادبیات سیاسی روز جامعه هستش ،4 تا روزنامه ای که الان منتشر میشند رو ورق بزنین امثال این کلمات رو زیاد خواهید دید. از خودم که در نیاوردم
تا حالا فکر کردی اگه یک بار دیگه استاد نگون بخت دوباره گیر بیافته ،احساسات یک دختر در مورد شما که موافق این افراد (چه خوب چه بد ) باشین چی میشه ، زنانی که دشمن خونین انسانهای بزرگ تو تاریخ بودن رو ببینید، همشون توهم این رو داشتند که فلانی سبب قتل فلان کس من شد . دیگه تو مخش هم نمی ره که بابا اون ادم خوبیه ، دیگه خوب خوبش رو گفتم برات
قسمت آخر کامنت من رو نخوندی
من 4 سال عاشق کسی بودم که دو سال باهام قطع رابطه کرده بود، اینقدر احساساتی بودم که از یک کیلومتری یک عاشق احساساتی رد شم ،از حس عاشقیش مست می شم،امیدوارم که عاقلانه فکر کنی و به نتیجه خیر برسی !! مهمتر از رسیدن به عشق اینه که بتونی خوشبختش کنی .
یا علی

،امیدوارم که عاقلانه فکر کنی و به نتیجه خیر برسی !! مهمتر از رسیدن به عشق اینه که بتونی خوشبختش کنی .

علاقه مندی ها (Bookmarks)