ظاهرا شما هم جنس های من رو بیشتر از خودم میشناسید!! Smile یا شاید دختر خانم هایی که توی محیط زندگی شما هستن یه مدل دیگه هستنSmile واقعا نمیدونم. اما من که خودم رو توی این شرایط قرار بدم، ترجیح میدم بدونم . بتونم آزادانه و بدون هیچ خجالتی هر سوالی که دلم میخواد از طرف بپرسم. نه اینکه فقط توی زمینه هایی که طرف ازم میپرسه نظراتش رو بدونم. من خودم اینجوری ام. اگه کسی نگه هدف اینه، سوالی نمیپرسم که باعث بشه بیشتر باهاش آشنا بشم. اما اگه از اول عنوان بشه، خیلی راحت میپرسم.

در مورد اون رابطه ی اولتون هم متوجه شدم. برای اطلاع سایر دوستان گفتم که اونا یه همچین کاری رو نکنند.
این جور مسائل از دید خانم ها و آقایون خیلی با هم فرق داره. منم اینو نمیدونستم. اما وقتی اینجا از دید آقایون یه چیزایی رو میخونم، میبینم که توی ذهن ما چی میگذره و اونا چه فکری میکنن. باور کنین بعضی وقتا زمین تا آسمون فرق داره.
حرف شما کاملا درسته ها ولی تو شرایط خیلی چیزا فرق میکنه.و بسته به آدمش
مثال میزنم: یک دختر هست که خیلی پسری نخواسته مثلا باهاش ارتباط بگیره (مثلا ظاهری معمولی بوده یا خیلی جدی و خشک رفتار میکرده و یا هر دلیلی) خوب در اینجا اگه یک نفر بره جلو و همینجوری که شما گفتید پیشنهادی بده . فرق میکنه اوضاع

اما یه موقع یه دختری هست شبانه روز پسرا در فکر ارتباط برقرار کردن با اون هستند.حالا یه سری عاشقش شدند. یه سری میخواند دوست بشند . یه سری پیشنهاد ازدواج میدند . همه مدله... خوب این از همه چشم ترس شده و حتی اگه واقعا کسی پیشنهاد ازدواج هم داشته باشه . نمیدونه چیکار کنه یا اصلا چه جوری اعتماد بکنه.

میگم بسته به آدم و شرایطش خیلی فرق میکنه این موضوع. تازشم من نوعی اصلا نمیتونم بفهمم دختری که میخوام باش ارتباط برقرار بکنم مثل شما فکر میکنه یا نه. یا اصلا چقدر اعتماد داره به جامعه. آدم به آدمش فرق میکنه و اصلا نشون ظاهری نداره که بخوایم بدونیم چه جوری ارتباط برقرار بکنیم.
از طرفی یک دختر هنوز خودش نمیدونه شرایط ازدواج را داره یا نه . مثلا بریم جلو پیشنهاد بدیم میگه مثلا نه شرایطشو ندارم (در صورتی که ممکنه داشته باشه ولی خوب پیرامون ازدواج هیچ چیزی نمیدونه)
نحوه ای که من ارتباطم را برقرار بکنم . چه دختری مانند شما فکر بکنه ، چه اعتماد نداشته باشه یا خیلی چشم ترس باشه از بس پسرا به هر شیوه و بهونه ای میخواستند مخش را بزنند ، جواب میده . همچنین که من متوجه میشم اصلا فرد مورد نظر تو فاز ازدواج هست یا نه. یعنی میتونه اون بلوغ فکری را داشته باشه یا نه مثل همون گزینه اول بچست.
ولی بصورت کلی حرف شما درسته و ایده آل اما در شرایط و محیط بسته به آدمش متفاوت میشه کار

با جمله اولتون موافقم. پیشنهاد ازدواج با کسی که اصلا شناخت ندارید کار احمقانه ای هست.
خوب منم همین را میگم دیگه. یا من شناختی نسبتی به کسی دارم یا ندارم. اگه ندارم برم پیشنهاد بدم که میشه احمقانه.
خوب من یک ارتباط معمولی و ساده ایجاد میکنم و بعد از اینکه تشخیص دادم پیشنهاد ازدواج را مطرح میکنم.شاید توی همون ارتباط ساده اصلا متوجه شدم گزینه مناسبی برای هم نیستیم.
من و شما دقیقا منظورمون یک چیز فقط جملاتمون فرق میکنند

شاید خواستگاری غیر رسمی از دید شما هیچ مشکلی نداشته باشه و با شرایطی هم که توضیح دادید تا حدودی موافقم ولی اینجا این سوال هست آیا طرف مقابل شما بدون رضایت خونواده میتونه چند جلسه با شما قرار داشته باشد ،بخاطر این گفتم رضایت خونواده شاید خونواده طرف مثل شما فکر نکنه و با اینکه کیس خوبی هم واسه ازدواج باشه بخاطر طرز فکرت اون گزینه رو از دست بدی ؟
حرف شما درسته. چیزی که مثلا ما مطرح میکنیم یک درخواست هست که طرف مقابل با اختیار میتونه بگه نه و مثلا شرایط خانواده من اینجوری هست و فقط خواستگاری رسمی. و اگه پسر پذیرفت این مساله را که همه چیز را بصورت رسمی دنبال میکنند.
بدم من با جمله از دست دادن - به دست آوردن و ... مخالفم . حرف یک عمر زندگی با یک نفر هست. از زمان شروع و استارت برای خواستگاری اونقدر مسائل و موضوعات مختلف ممکنه پیش بیاد و اون دو طرف نتونند با هم ازدواج بکنند. پس هیچ وقت نباید ترسید که اون گزینه را از دست میدیم.مثلا تلاشمون را بکنیم که کسی را از دست ندیم.من معتقدم همه اینکارها و حرف ها اگه خدا صلاح و قسمت ندونه اتفاق نخواهد افتاد. پس اصلا نباید نگران این باشیم که واقعا چه اتفاقی میوفته. ولی نباید هم ما اشتباه بکنیم. اون کاری که درست هست را انجام بدیم و اگر نشد به خواست و مصلحت خدا اعتراضی نکنیم.و راضی باشیم.

خود شخص من چندین مورد درخواست داشتم که آقا گفته قبل از جلسه خواستگاری با هم قرار ملاقات داشته باشیم و بعد از رسیدن به تفاهم خواستگاری را رسمی کنیم نظر شخصی من هم منفی بوده بخاطر حرف خونوادم چون میدونم هیچ وقت خونوادم راضی نمیشن من با شخصی به قصد ازدواج در بیرون قرار و یا هرچیز دیگری داشته باشم
حتی خانواده شما هم راضی بودند به نظر من اینکار درست نبود. برای اطلاع پیدا کردن از هم واقعا لزومی به ملاقات حضوری نیست. حتی بصورت ایمیل و یا چت هم شما در امنیت کامل میتونید اون اطلاعات اولیه را رد و بدل بکنید.در واقع اون آقایون هیچ بایدی نباید برای شما تعیین میکردند بلکه میپرسیدند به چه نحو برای شما امکان پذیر هست که از چهارچوب ارزش ها و عقاید شما خارج نشه.یا حتی اگر شما نظرتون خواستگاری رسمی هم بود بازم اشکالی نداره. یک نفر واقعا اگه بخواد ازدواج بکنه خواستگار رسمی هم میاد.
یعنی من اگه گزینه ای را تشخیص دادم میتونه خوب باشه برای ازدواج و به منگفت الا و بلا خواستگاری رسمی ، همه اون هزینه ها را پرداخت خواهم کرد. گرچه همین آشنایی قبل از خواستگاری رسمی هم هزینه بر خواهد بود.

جدا بر اینا خیلیا هستن که از لحاظ دینی هم با ایده شما مخالف هستن اگر اشتباه نکنم خدا در آیه 234 یا 235 سوره بقره می فرماید که با دختران حتی به نیت ازدواج هم بیرون قرار نگذارید . خوب چه ایرادی داره شما اون هزینه های گل و شیرینی و رفت وآمد رو متحمل بشی163 ولی در عوض این وسط حرف و حدیثی نیستش
منم از لحاظ دینی با خیلی ها مخالف هستم.اینکه طبیعی هست . هرکسی با توجه به شناختش برداشت مختلفی از مذهب یا هرچیزی داره. دلیل نمیشه که چون خیلی ها مخالف هستند حقانیتی برای درست یا غلط بودن اون موضوع ایجاد بشه. باز هم اون جمله را تکرار میکنم:
حتی اگرپنجاه میلیون نفر یک حرف احمقانه را تأیید کنند آن حرف کماکان احمقانه است. (آناتول فرانس)
بنابر این من با شخصی که قرار است ارتباط برقرار بکنم به ارزش ها و عقایدش احترام میگذارم و جوری که اونا خدشه دار نشد رابطه را ادامه میدم نه اونطور که خودم میخوام. اصلا ممکنه در همین موضوع من تشخیص بدم من و اون فرد چه قدر اختلاف فکری داریم و فاز فکریمون فرق میکنه.
در مورد آیات قرآن هم باز هرکسی برداشت متفاوتی خواهد داشت و بسته به زمان و مکان و... این نوع برداشت متفاوت میشه. مثلا در قرآن اومده غنا حرومه . حالا یکی غنا را یه چیز معنی میکنه یکی یه چیز دیگه معنی میکنه. به عنوان مثال در همون قرآن اومده:

سوره نساء (زنان) آیه 11
و حکم خدا در حق فرزندان این است که پسران دو برابر دختران ارث ببرند پس اگر دختران بیش از دو نفر باشند فرض همه دو ثلث ترکه است و اگر یکنفر باشد نصف و فرض هر یک از پدر و مادر یک سدس ترکه است و..........

سوره نساء (زنان) آیه 24
وَالْمُحْصَنَاتُ مِنَ النِّسَاء إِلاَّ مَا مَلَكَتْ أَيْمَانُكُمْ كِتَابَ اللّهِ عَلَيْكُمْ وَأُحِلَّ لَكُم مَّا وَرَاء ذَلِكُمْ أَن تَبْتَغُواْ بِأَمْوَالِكُم مُّحْصِنِينَ غَيْرَ مُسَافِحِينَ فَمَا اسْتَمْتَعْتُم بِهِ مِنْهُنَّ فَآتُوهُنَّ أُجُورَهُنَّ فَرِيضَةً وَلاَ جُنَاحَ عَلَيْكُمْ فِيمَا تَرَاضَيْتُم بِهِ مِن بَعْدِ الْفَرِيضَةِ إِنَّ اللّهَ كَانَ عَلِيمًا حَكِيمًا.

و نیز زنان شوهردار بر شما حرام شده اند، مگر آنها که به تصرف شما در آمده باشند (منظور زنانی است که در جنگ اسیر مسلمانان شده باشند.). از کتاب خدا پیروی کنید. و جز اینها زنان دیگر هرگاه در طلب آنان از مال خویش مهری بپردازید و آنها را به نکاح درآورید نه به زنا، بر شما حلال شده اند. و زنانی را که از آنها تمتع میگیرید واجب است که مهرشان را بدهید. و پس از مهر معین در قبول هرچه دو بدان رضا بدهید گناهی نیست. هر آینه خدا دانا و حکیم است.

سوره النساء (زنان) آیه 34 صفحه 85
الرِّجَالُ قَوَّامُونَ عَلَى النِّسَاء بِمَا فَضَّلَ اللّهُ بَعْضَهُمْ عَلَى بَعْضٍ وَبِمَا أَنفَقُواْ مِنْ أَمْوَالِهِمْ فَالصَّالِحَاتُ قَانِتَاتٌ حَافِظَاتٌ لِّلْغَيْبِ بِمَا حَفِظَ اللّهُ وَاللاَّتِي تَخَافُونَ نُشُوزَهُنَّ فَعِظُوهُنَّ وَاهْجُرُوهُنَّ فِي الْمَضَاجِعِ وَاضْرِبُوهُنَّ فَإِنْ أَطَعْنَكُمْ فَلاَ تَبْغُواْ عَلَيْهِنَّ سَبِيلاً إِنَّ اللّهَ كَانَ عَلِيًّا كَبِيرًا.

مردان، از آن جهت که خدا بعضی را بر بعضی برتری داده است. و از آن جهت که از مال خود نفقه میدهند، بر زنان تسلط دارند. پس زنان شایسته، فرمانبردارند و در غیبت شوی عفیفند و فرمان خدای را نگاه میدارند. و آن زنان را که از نافرمانیشان بیم دارید، اندرز دهید و از خوابگاهشان دوری کنید و بزنیدشان. اگر فرمانبرداری کردند، از آن پس دیگر راه بیداد پیش مگیرید. و خدا بلند پایه و بزرگ است.

سوره نساء (زنان) آیه 176
يَسْتَفْتُونَكَ قُلِ اللّهُ يُفْتِيكُمْ فِي الْكَلاَلَةِ إِنِ امْرُؤٌ هَلَكَ لَيْسَ لَهُ وَلَدٌ وَلَهُ أُخْتٌ فَلَهَا نِصْفُ مَا تَرَكَ وَهُوَ يَرِثُهَآ إِن لَّمْ يَكُن لَّهَا وَلَدٌ فَإِن كَانَتَا اثْنَتَيْنِ فَلَهُمَا الثُّلُثَانِ مِمَّا تَرَكَ وَإِن كَانُواْ إِخْوَةً رِّجَالاً وَنِسَاء فَلِلذَّكَرِ مِثْلُ حَظِّ الأُنثَيَيْنِ يُبَيِّنُ اللّهُ لَكُمْ أَن تَضِلُّواْ وَاللّهُ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمٌ.

از تو فتوی می خواهند ، بگوی که خدا در باره کلاله برايتان فتوی می دهد، : هر گاه مردی که فرزندی نداشته باشد بميرد و او را خواهری باشد ، به آن خواهر نصف ميراث او می رسد اگر خواهر را نيز فرزندی نباشد ، برادر از او ارث می برد اگر آن خواهران دو تن بودند ، دو ثلث دارايی را به ارث می برند و اگر چند برادر و خواهر بودند ، هر مرد برابر دو زن می برد خدا برای شما بيان می کند تا گمراه نشويد ، و او از هر چيزی آگاه است.

سوره احزاب آیه 50
يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ إِنَّا أَحْلَلْنَا لَكَ أَزْوَاجَكَ اللَّاتِي آتَيْتَ أُجُورَهُنَّ وَمَا مَلَكَتْ يَمِينُكَ مِمَّا أَفَاء اللَّهُ عَلَيْكَ وَبَنَاتِ عَمِّكَ وَبَنَاتِ عَمَّاتِكَ وَبَنَاتِ خَالِكَ وَبَنَاتِ خَالَاتِكَ اللَّاتِي هَاجَرْنَ مَعَكَ وَامْرَأَةً مُّؤْمِنَةً إِن وَهَبَتْ نَفْسَهَا لِلنَّبِيِّ إِنْ أَرَادَ النَّبِيُّ أَن يَسْتَنكِحَهَا خَالِصَةً لَّكَ مِن دُونِ الْمُؤْمِنِينَ قَدْ عَلِمْنَا مَا فَرَضْنَا عَلَيْهِمْ فِي أَزْوَاجِهِمْ وَمَا مَلَكَتْ أَيْمَانُهُمْ لِكَيْلَا يَكُونَ عَلَيْكَ حَرَجٌ وَكَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَّحِيمًا.

ای پيامبر ، ما زنانی را که مهرشان را داده ای و آنان را که به عنوان ، غنايم جنگی که خدا به تو ارزانی داشته است مالک شده ای و دختر عموها و دختر عمه ها و دختر داييها و دختر خاله های تو را که با تو مهاجرت کرده اند بر تو حلال کرديم ، و نيز زن مؤمنی را که خود را به پيامبر بخشيده باشد، هر گاه پيامبر بخواهد او را به زنی گيرد اين حکم ويژه توست نه ديگرمؤمنان ما می دانيم در باره زنانشان و کنيزانشان چه حکمی کرده ايم ، تابرای تو مشکلی پيش نيايد و خدا آمرزنده و مهربان است.

سوره احزاب آیه 51
تُرْجِي مَن تَشَاء مِنْهُنَّ وَتُؤْوِي إِلَيْكَ مَن تَشَاء وَمَنِ ابْتَغَيْتَ مِمَّنْ عَزَلْتَ فَلَا جُنَاحَ عَلَيْكَ ذَلِكَ أَدْنَى أَن تَقَرَّ أَعْيُنُهُنَّ وَلَا يَحْزَنَّ وَيَرْضَيْنَ بِمَا آتَيْتَهُنَّ كُلُّهُنَّ وَاللَّهُ يَعْلَمُ مَا فِي قُلُوبِكُمْ وَكَانَ اللَّهُ عَلِيمًا حَلِيمًا.

از زنان خود هر که را خواهی به نوبت مؤخردار و هر که را خواهی با خود، نگه دار و اگر از آنها که دور داشته ای يکی را بطلبی بر تو گناهی نيست در اين گزينش و اختيار بايد که شادمان باشند و غمگين نشوند و از آنچه همگيشان را ارزانی می داری بايد که خشنود گردند و خدا می داند که در دلهای شما چيست و خداست که دانا و بردبار است.

سوره احزاب آیه 52
لَا يَحِلُّ لَكَ النِّسَاء مِن بَعْدُ وَلَا أَن تَبَدَّلَ بِهِنَّ مِنْ أَزْوَاجٍ وَلَوْ أَعْجَبَكَ حُسْنُهُنَّ إِلَّا مَا مَلَكَتْ يَمِينُكَ وَكَانَ اللَّهُ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ رَّقِيبًا.

بعد از اين زنان ، هيچ زنی بر تو حلال نيست و نيز زنی به جای ايشان ، اختيار کردن ، هر چند تو رااز زيبايی او خوش آيد ، مگرآنچه به غنيمت به دست تو افتد و خدا مراقب هر چيزی است.

سوره تحریم آیه 5
عَسَى رَبُّهُ إِن طَلَّقَكُنَّ أَن يُبْدِلَهُ أَزْوَاجًا خَيْرًا مِّنكُنَّ مُسْلِمَاتٍ مُّؤْمِنَاتٍ قَانِتَاتٍ تَائِبَاتٍ عَابِدَاتٍ سَائِحَاتٍ ثَيِّبَاتٍ وَأَبْكَارًا.

شايد اگر شما را طلاق گويد پروردگارش به جای شما زنانی بهتر از شمايش ، بدهد زنانی مسلمان ، مؤمن ، فرمانبردار ، توبه کننده ، اهل عبادت و روزه گرفتن ، خواه شوهر کرده ، خواه باکره.

با توجه به این آیات بنده باید فرض کنم که عقل زن نصف مرد هست. چون یک زن کامل نیست باید نصف مرد به او حق و حقوق داد. اگر من به زنم مثلا نفقه دادم و زن من فرمانبردار من نبود باید اول بهشون تذکر بدم . بعد باهاشون نخوابم و بعد بزنمشون..

به نظر شما این رفتارها درسته؟
پس برداشت ها متفاوت هست و اصلا نباید از روی یک معنی ولی آیه قرآن چیزی برداشت کرد.