دوست عزیز بسیار دوست داشتم تو را راهنمایی بکنم البته تا اونجایی که دانسته ها و تجربیات من بدرد بخور باشه . ولی اصلا نمیدونم در این تالار ، اجازه چنین کاری را دارم یا نه ؟ و مدیران و کارشناسانی که هستند بسیار به این امر واردتر هستند. من فقط یه کمی مشکل داشتم که به لطف خدا حل شد و یه سری تجربیاتی هم که داشتم منتقل کردم.اما با برخوردی که با من در این پست شد یه مقدار تو ذوقم خورد که در این شرایطی که بسیار درگیر درس و امتحان ها هستم بیام زمان بگذارم و بتونم به هر حال راهنمایی ، چیزی بکنم و مشکل یا گره ای باز بشهبچه ها مشکل منو تو قسمت روابط دختروپسر با عنوان"چطور ازین وضعیت نجات پیدا کنم "رو بخونید.به نظر شما صلاح کار اینه که خدا نخواست ما به هم برسیم؟آدم مگه نباید واسه بدست آوردن عشقش تلاش کنه خب؟
به هر حال هرچی نباشه تجربیاتی داشتم و بابت این تجربیات هزینه های سنگین و گزافی هم دادم.گفتم شاید بدردبخور باشند.
ولی ظاهر روند تالار از یک فکر و عقیده خاصی پیروی میکنه و در چهارچوب همون فکر و عقیده باید راهنمایی کرد و با این حساب با پاسخ های من شدیدا برخورد خواهد شد. و من اصلا دوست ندارم چنین رفتار یا بی احترامی با من و عقایدم بشه.و خیلی سر و سنگین و با احترام خودم خارج میشم
و امیدوار هستم با کمک مدیران و افراد با تجربه و کمک خدا مشکل شما هم حل بشه حالا هرچی که هست مشکلتون.
مشکل من که حل شده و تا چند روز دیگر از دختر مورد نظرم خواستگاری میکنم و نتیجه این کار را بدست خدا میسپارم.و راضی خواهم بود.
در پناه حق پیروز و موفق باشی دوست من.![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)