سلام .
با توجه به اینکه از خود روایت هم معلوم میشود این جریان برای زمان حیات حضرت رسول میباشد و امامت مولا علی از غدیر خم به بعد و بعد از وفات حضرت رسول بوده است هر چند که عصمت ایشان از ابتدای تولد بوده .
در ضمن مولا علی که مثل ما نبوده اند که از ظرفیت های خدادادی در هر لحظه و هر زمان و هر موضوعی استفاده کنند این ما هستیم که به خاطر غرور و نقصمان در علم و ... اگر یک صدم از آنچه مولا داشت را داشته باشیم زمین و زمان را بنده ی خود می دانیم .
اما در باره ی شک ؛ انسان میتواند هر چیزی را که میشنود در آن شک کند . شک در مراحل معمولی حتی خوب هم هست ولی وقتی بیش از معمول شد از صفات و نشانه های وسواس است و یک نقطه ی ضعف در شخصیت انسان به حساب می آید. به عنوان مثال در این صورت باید شک کنیم که آیا واقعا حضرت زرتشت (ع) این جمله را فرمودند که : " گفتار نیک – پندار نیک – کردار نیک " ؟ از کجا معلوم کس دیگری گفته و به او نسبت داده اند . یا جملات کوروش کبیر بعد از چند هزار سال چطور مورد قبول ماست یا آیا مثنوی را واقعا مولانا سروده یا به او منتسب است ؟ !!! این چیزها رو نمیتوان شک نامید بلکه نوعی بیماریست در واقع انسان شکاک و وسواسی در هر چیز بدیهی هم مشکوک است .
در هر حال بنده در اینجا بحثم فقط نقل روایات هست و موضوعات دیگر را دوستان میتوانند در تاپیک های دیگر مورد بررسی نمایند تا نظم تالار در موضوع بندی هم به هم نخورد . برای بحث های اینچنینی یا تاپیک جداگانه ای باید ایجاد کنیم یا به موضوع بدبینی که خودم ارسال کردم رجوع کنیم .
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
راستی بنده در ابتدا اشاره کردم:
"دوستان عزیز مومن و با تقوا سلام ؛
در این تاپیک و پست های بعدی ارسالی ابعادی از زندگی ائمه معصوم را مختصر و کوتاه عرض میکنم امیدوارم دوستان دیگر هم با ذکر منبع گوشه ای از عظمت این بزرگواران را منعکس کرده تا چراغی برای روشنایی شب تاریک زمانه ی ما گردد . ان شاءالله .

علاقه مندی ها (Bookmarks)