تشکرشده 10,678 در 2,786 پست
فرهنگ 27 (سه شنبه 13 اردیبهشت 90)
آواتار جدید چطوره؟کارتونی بهتره یا اینجوری؟
فرهنگ 27 (سه شنبه 27 اردیبهشت 90)
تشکرشده 1,389 در 345 پست
چرا گزینه هیچکدام نداری؟نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
![]()
سلب مسئولیت : تمامی گفته های من صرفا حاصل تجربیات و تفکر های شخصی بوده و هیچ گونه جنبه علمی ، روانشناختی ، دینی و ایدئولوژیستی ندارد . لذا مسئولیت استفاده و پیروی از این نوشته به عهده خود شما بوده و شما موظفید با تحقیق در منابع معتبر دینی و اخلاقی صحت نوشته ها را قبل از قبول تحقیق بفرمایید
arix (یکشنبه 27 آذر 90)
بیا همون هیچکدوم رو گذاشتم.![]()
فرهنگ 27 (چهارشنبه 28 اردیبهشت 90)
تشکرشده 1,389 در 345 پست
اصلا بیا به نشانه اعتراض جفتمون آواتارمون رو حذف کنیم
![]()
سلب مسئولیت : تمامی گفته های من صرفا حاصل تجربیات و تفکر های شخصی بوده و هیچ گونه جنبه علمی ، روانشناختی ، دینی و ایدئولوژیستی ندارد . لذا مسئولیت استفاده و پیروی از این نوشته به عهده خود شما بوده و شما موظفید با تحقیق در منابع معتبر دینی و اخلاقی صحت نوشته ها را قبل از قبول تحقیق بفرمایید
arix (یکشنبه 27 آذر 90)
تشکرشده 12,257 در 2,217 پست
آریکس بدون آواتار معروفش؟ مگه میشه؟
hamed65 (یکشنبه 27 آذر 90)
تشکرشده 8,601 در 1,498 پست
آواتارهای فرهنگ کودک جان منو همیشه شاد میکنه. هر چند که کودک ما آقا شیره رو بیشتر دوست داشت. هر وقت می دیدمش کلی قربون صدقه اش میرفتم که چرا ترسیده!![]()
بی دل (چهارشنبه 28 اردیبهشت 90)
تشکرشده 1,389 در 345 پست
آریکس بدون آواتار معروفش؟ مگه میشه؟
--------------------------------------------------------------------------------
آواتار رو که حذف کردم دیگه پیداش نکردم.انگار روی کامپیوترم ذخیره اش نکرده بودم.توی گوگلم هرچی گشتم دوباره پیدا نشد![]()
arix (جمعه 30 اردیبهشت 90)
تشکرشده 12,257 در 2,217 پست
یک جا هست آواتارت...
توی یکی از این صندلی داغ قدیمی ها من دیدم یکی گذاشته بود قاطی عکسها!!!
بگرد پیدا کن!
فکر کنم تو سری 5.
hamed65 (جمعه 30 اردیبهشت 90)
تشکرشده 1,389 در 345 پست
هورا حامد .اره پیداش کردم.یاسا عکس من رو زیر تمساح گذاشته بود(دستش درد نکنه).به خاطر این کارش بهش یک رتبه دادم.ایول.مرسینوشته اصلی توسط Hamed65
![]()
arix (جمعه 30 اردیبهشت 90)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)