RE: مشکلم خیلی خیلی جدی شده.....
سلام شاید همه ما خانوم ها مشکل ابراز احساس از جانب همسرمون رو داشته باشیم
من توی این مدت که این جا اومدم خیلی سعی کردم که مطابق با راهنمایی های دوستان عمل کردم رابطمون خوب شده بود ولی اون مثل سابق بود ولی از نوع خوبش یعنی هیچ ابراز احساسات یا محبتی تو رفتارش نمی دیدم
راستش دیروز رفتم سر راه بر گشت از سر کارم براش گل خریدم بی مناسبت و برای محبت بهش قرار بود باهم جایی بریم و جایی با هم قرار گذاشتیم گل رو بهش دادم فقط گفت مرسی و اصلا نگاه بهش نکرد و گذاشت رو داشپورد بعدشم گفت چند خریدی خودت ازش خوشت اومده که گرفتی گفتم نه برای تو خریدم منم خیلی ناراحت شدم جواب سوالاشو دیگه کوتاه می دادم بعدشم دید ناراحتم گفت ببین همون قدر که تو از گل خریدن من برات خوشحال میشی من از این کار تو خوشحال نمی شم منم عصبانی شدم گل رو از ماشین پرت کردم بیرون
من همیشه این جور وقتا می زنم زیره گریه ولی این بار گریه نکردم بهم گفت از اون موقع که میری سر کار وقیح شدی بازم هیچی نگفتم سکوت کردم گفتم دوباره شدید دعوامون میشه دو ساعت بعدم چون دیگه اعصاب قهر رو نداشتم رفتم بغلش کردم و بو سیدمش به جای اینکه اون بیاد......ولی بازم دلم ازش پر کینه شده من هر کاری می تونستم کردم ولی اون هیچی لطفا راهنماییم کنید
دعوای ما همیشه سر این جور چیزاست
[align=center]خوشبخت کسی نیست که مشکلی ندارد
بلکه کسی است که با مشکلاتش مشکلی ندارد .[/align]
علاقه مندی ها (Bookmarks)