با تشکر از وقتی که برام میزارید از همه ممنونم بخصوص اقایsci
خب از کجا شرو کنم موضوع خرجی:دقیقا من شیوه اول رو اجرا میکردم یعنی تمام مخارج خونه با ایشون و هر ماه مبلغ 100تبه من بده.0اولش 150ت بود.زد زیر قول و قراراش)این 100ت پدر منو در اورد واقعا عذابم میده تا پولمو بده عذاب
باید بگم طی تحقیقاتی که راجه به مردای خسیس کرده بودم و تاپیکام پیشنهاد شده بود که تنها به خرید برم چون حوصله ندارم تو مغازه ها ابروریزی کنه تا برام کوچکترین چیزی بخره که منم به این فکر افتادم که ازش پول را یک جا بگیرم تا سر هرچیزی التماس نکنم متاسفانه.
شیوه های دیگه ی خرجی پدر منو در میاره
اره از من زیاد انتظار داره منم به خدا دوست دارم اونم از من راضی باشه اما ارامش ما تا وقتیه که اسم پول نیومده
مثلا همین امروز اومد پیشم تا باهم دوست شیم خیلی هم مهربون بود منم میخاستم مهربون باشم ولی تا اسم پول ماهیانه من اومد منو نفرین میکرد وای ادم تا این حدددددددددد خسیس
خلاصه امروز باخودم نشستم فکر کردم اون که دنبال ارامش نیست خودم دست به کار میشم اخه من تا الان که قهر بودیم یه غذاهم نمیخوردم میخام خودمو شاد نشون بدم بخندم ارایش کنم غذا درست کنم خوراکی های خونه رو تموم کنم به همین دلیل از اونجایی که خانواده شوهرم سوپر مارکت دارن رفتم 50ت خوراکی خریدم گفتم شوهرم میاد حساب میکنه بهش مسیج دادم که بره حساب کنه اومد خونه دید گفت اینا چیه چون اصلا اهل خرید ابمیوه و....نیست ولی من تا تونستم خریدم حسابی حالش گرفته شده به نظرتون از این به بعد اگه تو لیست خرید کوتاهی کردو بعضی مواردو نخرید خودم برم ادامشو بخرم ؟
در کل از این وضعیت راضی نیستم دوست دارم کاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااش خودش با دست پر می اومد و این وسایلو میگرفت چقد بهتر بود
راجع به راهنمایی های دیگتون هم فکر میکنم و ازتون ممنونم

علاقه مندی ها (Bookmarks)