RE: ازدواج مردان دورازخانه

نوشته اصلی توسط
سنجاب
دوست عزیز با نظرتون موافقم به شرط اینکه شخصی که انتخاب می کنید
بالغ و پخته ویا به عبارتی سرد وگرم چشیده باشه
نه دختر کم سن و سالی که تو رویا زندگی می کنه و با کوچکترین
مشکل در دوری از شما بهانه بگیری کنه و قدرت حل و فصل مشکلات به تنهایی نداشته باشه
به نظر من با شخصی ازدواج کن که شاغل و در عین حال سن پایین نباشه تا هم خودش سرگرم کار باشه وزیاد نبودتون و احساس نکنه و هم اهل بچه بازی نباشه
دقیقا همه ی ویژگی هایی که اگه من اول ازدواجمون داشتم با دوری همسرم راحتتر کنار میومدم و اجازه نمیدادم اطرافیان رابطه مون رو دستکاری کنند. موقع ازدواجمون راحت شغل همسرم رو پذیرفتم ولی بی مهارتیم باعث شد دوریمون ضربه های بدی به زندگیمون بزنه و در عمل هرگز نتوستم با دوریش کنار بیام. بخاطر دوریمون زمانی که با هم بودیم از هیچ محبتی برای همدیگه دریغ نمیکردیم و زمانی که از هم دور بودیم با کوچکترین برخورد به علاقه ی همدیگه شک میکردیم و از همدیگه میرنجیدیم. حتی مرور اون دوران انقدر برام زجر آوره که توصیه میکنم هرگز از همسرتون دور نباشین دلتنگی ها به حدی آرامشم رو گرفته بود که نه تنها آرامشی به همسرم نمیدادم بلکه ناخواسته با رفتارام اذیتش میکردم، طی روز دائم بهش تلفن میزدم و به شدت افسرده شده بودم.. تا جائیکه فراریش دادم.
حاصل سبزترین باور من برگ زردیست که از لای ورق های دلم می ریزد... مانده ام سخت غریب! دیگر از سبزترین حادثه ها می ترسم...!!!
علاقه مندی ها (Bookmarks)