RE: شوهرم با خونوادش همدست شدند
سلام ببین حساسیتتو درک می کنم ولی بدون و مطمئن باشه که همسرت مرد خوبیه که به خانواده اش اهمیت می ده و خانواده دوسته پس تو هم با سیاست زنونه می تونی اونو به سمت خودت جذب کنی همسرت میره سراغ خانواده اش چون از طرف اونا تایید میشه ولی تو همش داری رفتاراش رو رد می کنی متاسفانه شما دستت رو درست گذاشتی روی حساسترین و مهمترین نکته مردت به نام پدر و مادر که برای مردها و چه بسا ما زنها خیلی خیلی مهمه دختر به خودت بیا
تو چند وقت اصلا به این موضوع نه فکر کن و نه گیر بده و سعی کن برای خودت یه سرگرمی جور کنی
خودت همش داری میگی می دونم که بازم میره سراغ خانوادش
وقتی تو فکرت اینه تمام انرژی و فکرت اینه چه توقعی داری اونم این تو سرش نباشه
من یه مدت حساس شده بودم به تلفن هایی که همسرم به خانواده اش می زد هی حرص می خوردم و هی دعوا و مرافه بود خونمون با هر تلفن همسرم اضطراب می گرفتم و یه چیز و بهونه می کردم واسه دعوا(اینو یگم خانواده همسرم عادت دارند زیاد به همسرم زنگ می زنند و یا بر عکس)بعد یه مدت به پیشنهاد دوستان خوبم تو تالار خودم این مسئله رو یعنی زنگ زدن رو گردن گرفتم هر روز صبح بهشون زنگ می زنم و اونا هم الان دیگه بیشتر به من یا خونمون زنگ می زنند در حالی که قبلا فقط به پسرشون زنگ می زدنند نمی گم خوب خوب شدم ولی خوب خدا رو شکر حساسیتم کمتر شده
بی دل حرفای رک و خوبی بهت زده مقابلش موضع نگیر بهش عمل کن
یه کم با خودت خلوت کن و سعی کن ببینی بدی های خودتو قبل از بدی های همسرت
یادت باشه ما خودمونو راحتتر می تونیم تغییر بدیم تا همسرمون
موفق باشی
[align=center]خوشبخت کسی نیست که مشکلی ندارد
بلکه کسی است که با مشکلاتش مشکلی ندارد .[/align]
علاقه مندی ها (Bookmarks)