sahra100جان
ممنون که راهنماییم میکنی
ولی من سکوت نمیکنم ؛اتفاقا چون میدونم شوهرم دوست داره همه چیزو با تمام جزئیات براش تعریف کنم ؛همین کار رو هم میکنم.
منظورم گوش دادن به حرفهایی بود که اصلا حتی برای خود منم شاید جذاب نباشه؛ مثلا مادر یکی از همکلاسیهای دخترم زنگ میزنه و درباره معلم یا برنامه درسی بچه هامون یه چیزی میپرسه.همسرم بعد از قطع شدن تماس میپرسه:اونجا که خندیدی برای چی خندیدی؟ وقتی گفتی ( ا...نه بابا) موضوع چی بود؟ و... و بعدشم باید همه چیزو درباره اونی که زنگ زده بود بدونه. مثلا حتما باید بدونه که اون کی بود؟ اسم خودش و بچه اش چیه؟ شوهرش چکاره اس؟ وضع مالیشون چطوره؟ چقدر تحصیلات دارن؟ سر و وضعش چطوره؟ چطور با تو آشنا شده؟و....واقعا چند درصد از آقایون تا این حد به این چیزها اهمیت میدن؟ باور کنید که ما زنها هم اینقدر روی این مسائل وقت نمیذاریم.
در مورد خریدن هدیه یا کادو برای دیگران هم اصلا لازم نیست من ازش خواهش کنم که اینکارو بکنه چون برعکس؛اون اصلا این مورد رو حق خودش میدونه به من اجازه دخالت نمیده واگه من نظر بدم قهر میکنه. همین چند وقت پیش برای دیدن خونه جدید یکی از اقوام میخواستیم کادو بخریم که یک ظرف از مد افتاده انتخاب کرد و وقتی گفتم بهتر نیست به بقیه ظرفها هم نگاهی بندازی؛ قهر کرد و گفت اصلا به من مربوط نیست و از مغازه رفت بیرون. آخرشم همون ظرف مورد نظر خودشو خرید و من کلی بابتش از اون فامیلمون خجالت کشیدم.
بخدا همه جوره باهاش راه امدم و نتیجه نگرفتم که حالا برای حل مشکلم اومدم توی تالار تا شما دوستان و کارشناسهای محترم کمک کنید. گفتم که پیش مشاور هم نمیاد .این بچه بازیهاش هزارتا مشکل دیگه(مالی؛ خونوادگی و ...)هم برامون درست کرده
باور کنید من آدم منطقی ای هستم.نهایت سعی امو میکنم که یه طرفه به قاضی نرم. اگه جز این بود باید عنوان تاپیکمو میذاشتم: شوهرم بسیار دروغگوست. چکنم؟ یا:با خود خواهی پایان ناپذیر شوهرم چکار کنم؟ یا:....
اما میدونم تمام مشکلات دیگه ای که داریم مال اینه که نمی خواد بزرگ شه.بنابراین دروغگویی و لجبازی و خودخواهی و .......رو مثل رفتارهایی که سز زدنش از یه بچه طبیعیه تلقی و تحمل کردم تا حالا ؛و سرزنش یا محکومش نمیکنم و میدونم اگه این مشکل حل بشه بقیه هم یکی یکی حل میشن.
چهار بار به تنهایی رفتم مشاوره و در نهایت مشاور هم گفت که بدون همراهی همسرت نتیجه نمیگیری. اما اون راضی نمیشه بیاد پیش مشاور. خیلی سخت و انعطاف ناپذیره. درمونده شدم .دیگه توان ندارم. یازده ساله!!! واقعا از نظر روحی خسته شدم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)