يه مشكل بزرگ تو جامعه ما همين محبت بي اندازه پدر مادرها به بچه هاشونه مخصوصا به بچه هاي جنس مخالف دختر خيلي بابايي، پسر خيلي ماماني
خوب پسري كه ماماني شد دائم از همه انتظار تاييد داره از همسر ، از همكار ، از رييس، خلاصه همه بايد تاييدش كنن
روز وشب، اگه شما كه خانمش هستيد تاييدش نكنيد ، ميره سراغ زن ديگه اي كه تاييدش كنه(در مورد شوهر شما مادرشون اين كار رو انجام ميدن واسه همين هم باهاش ميره مسافرت و...) .
حالا در مورد اين تيپ افراد چه كار ميشه كرد؟درمانشون خيلي سخته چون در اكثر موارد نميخوان قبول كنن كه چيزيشون هست و مشكل از خودشونه و ديگران بي تقصير.
هر طور شده بايد به شوهرتون بقبولانيد كه داراي مشكل شخصيتي هست و بايد درمان شود در اين مورد پافشاري كنيد.

تازه به این قبیل افراد که نمیشه گفت تو مشکل داری و باید درمون شی؛چون اونوقت بیشتر در لاک دفاعی فرو میرن. بلکه من بارها بهش گفتم که بیا بریم مشاوره شاید اصلا ایراد از من باشه و تو کمک کنی که رفع بشه ؛اما دریغ از گوش شنوا
اون شخص هم ناراحت شد ودیگه پیگیر نشد. 
)
همه راههایی رو که سایر دوستان هم توصیه کردن بارها طی کردم و تا الان هم دارم انجام میدم اما نشده. مدتهاست که به جدایی فکر میکنم اما نه پشتوانه مالی دارم و نه خانواده ام ازم حمایت میکنن. پس بازم صبر و بازم تلاش برای حل مشکل . شما هم منو تنها نذارید و راهنمایی ها و صد البته دعاتونو از من دریغ نکنید. ممنون
جالب اینه که من همین الان داشتم تاپیک تورو میخوندم و یه لحظه اومدم سری به تاپیکم بزنم ببینم جواب جدید چی دارم که دیدم تو هم داشتی تاپیک منو میخوندی
نگو نمیتونم و از این حرفها چون اصلا همه چیزو لازم نیست ما درست کنیم که حالا بتونیم یا نتونیم. بعضی چیزها با گذشت زمان خودبخود بهتر میشن و این از لطف خداست که زمان رو مرهم اکثر دردها و مشکلات قرار داده. خوشبختانه اکثر مسائل شما هم از این دست مسائلن. همسرت مرد بدی نیست. یه کم بچه اس مثل اغلب مردها. بهش فرصت بزرگ شدن بده.صبور باش و خودتو برای مسائل کوچیک پیر نکن عزیزم. میرسه روزهایی که با یادآوری بعضی از همین چیزایی که امروز براشون ناراحتی خنده ات میگیره. منم برات دعا میکنم

دیگه از قهر کردن و ناراحتیش نمی ترسم. مگه چه اتفاقی می افته اگه باهام حرف نزنه و قهر باشه؟ اونم وقتی که یه رفتار نادرست از اون سر زده نه از من؟ از اون موقع تا حالا البته ایشون قهر کرده تا الانم ادامه داده و ایندفعه منم ادامه دادم

علاقه مندی ها (Bookmarks)