سلام سابینا جان خوبم ممنون
من از تمام حرفای همسر دزده مطمئنم و اونم از من نخاست تا بخام بر علیه شوهرم حرفی بزنم چون من خودم با اختیار کامل میخام تا کمکش کنم چون نمیخام شوهرم که یک دزده ازاد و خوش باشه
اون میخاست نون حرام بیاره تو زندگیم چطور میتونم وایسم و نگاه کنم
شوهر من شوکر و گاز فلفل اورده بود خونه و حتی منو تهدید میکرد که چه صلاح خوبیه جاش نمیمونه رو بدن و منظورش به من بود
تمام حرفاش با چیزایی که من دیده بودم مطابقت داشت
از همون جایی سرقت شده بود که شوهر من از اونجا جنس میخریده تو اون مغازه روزی 700 800 میلیون پول جابه جا میشده در ضمن فقط یک نفر اعتراف نکرده 3 نفر اعتراف کردن که شوهر من طراح این سرقت و مسبب این سرقت بودن
چشم وارد پلیس بازی های خطرناک نمیشم تمام کارای من زیر نظر خانوادم انجام میشن دوستای عزیزم
چشم من منتظر میشینم تا حقیقتو بشنوم با اینکه میدونم جز این نیست چون من این حرفا رو از زبان چند نفر مطمئن شنیدم
الان داشتم تو اینترنت سرچ میکردم علائم شیشه کشیدن .علائمش:
بسیار مهربان و صمیمی می شوند! خیلی مهربون میشه خیلیییییییییییییییییییییی ی گاهی اوقات
پرحرف میشه
اختلالات روانی دیشب منو کتک زد چون سرش داد زدم گفتم تا 1 نصفه شب کجا بودی اونم گفت به تو چه
و نشسته بود در یک اتاق خالی تخمه میخورد
مصرف حتی مقدار کم شیشه منجر به بی خوابی می شود: شب تا صبح نمی خوابد دایم در حال عوض کردن کانال تلویزیون یا گوش کردن موسیقی است! بی قرار می شود و یک جا دوام نمی آورد شبا خاب نداره
و فقط یک مورده که میل شدید جنسی اصلا نداره ولی در عوارض مصرف شیشه است
قدرت تمرکز و اعتماد به نفس در چنین فردی به شدت بالا می رود، خطر را از خود دور می داند. ( به قول معروف دل و جراتش زیاد می شو د)
علائمو که داره

علاقه مندی ها (Bookmarks)