آقا حامد در این که مشکل در تربیت اشتباه هست، شکی نیست ولی چه می شود کرد؟ نمی شه که زمان رو به عقب برگردوند و بچه رو از نو تربیت کرد!!نوشته اصلی توسط Hamed65
برادر بزرگتر هم می تونه وظیفه اش رو راحت فراموش کنه! من اینطور آدمها رو دیدم! به زندگی خودش چسبیده و کاری به پدر و مادر نداره، جز اینکه هفته ای، دو هفته ای یه دیداری باهاشون داشته باشه!
چرا فکر می کنید تقسیم ارث کار درستی نیست؟ با شرایطی که ایشون تعریف کردند به نظر من بهترین کار همینه! البته باید پدرشون خیلی با احتیاط این کار رو انجام بدن و تمام جوانب رو در نظر بگیرند.
پول ارثیه از حلالترین پولهاست و چه بهتر که در زمانیکه بچه ها به این پول احتیاج دارند، تقسیم بشه.
البته این نظر منه، چون در شرایطی که ایشون تعریف می کنند، پدر از فرزند کوچکترش دل خوشی نداره و از اینکه هر دفعه مجبور باشه خرج تفریحات ایشون رو با وجود کهولت سن بده، ناراضیه! ضمن اینکه باید تمام راهها رو برای ادعاهای بعدی احتمالی اون آقا بست... مثلا اگر پدر دوست دارند و به فرزند دخترشون اعتماد دارند می تونند تمام خرجی رو به حساب ایشون وارد کنند و دخترشون رو مسئول دخل و خرج خونه کنند، اون وقت پسر کوچکه دیگه نمی تونه ادعایی داشته باشه!
البته من حقوق نمی دونم و شاد بهتر باشه توی این موارد با یک وکیل هم صحبت و مشورت بشه.
ضمن اینکه اگر خیلی از آزارهای بعدی پسر کوچک می ترسند، می تونند به یک مکانی نقل مکان کنند و به ایشون اطلاعی ندهد!! شاید به خودش بیاد و دست از کاراش برداره!
نمی دونم، دیگه فکرم به جایی نمی رسه!
امیدوارم مشکلشون حل بشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)