سلام خانومی!
چرا فکر می کنی اون پسر بهت به چشم خواهر نگاه می کنه؟؟!!!..باور کن عزیز دلم این سادگیه!..ناراحت نشو.. چون حقیقته....این نگاه از یک پسر خیلی خیلی بعیده...البته اینکه شما به چشم خواهر بهش نگاه کنید کاملا طبیعیه...به نظر من هم هرچه سریعتر رابطه رو قطع کن...mah100 حرف های خیلی خوبی زد... اگه واقعا خواهر برادری بود رابطه تون از دوری دوروزه اش انقدر ناراحت نمی شدی که گریه کنی! هرچه بیشتر به رابطه تون ادامه بدید بیشتر به هم وابسته می شید و خدای ناکرده اتفاقات بدی بینتون می افته...
هدفتون از این رابطه چیه؟ اگه ازدواجه که میتونید به دوستتون! نه داداشتون بگید که اقدام کنن.... درسته سنتون خیلی کمه ... ولی اگه واقعا هدفتون ازدواجه و می خواهید یه ازدواج آگاهانه و عاقلانه داشته باشید مطمئن باشید این راهش نیست.... حداقل باهمدیگه و با خانواده های هم تحت اشراف خانواده ها آشنا بشید تا ببینید ادامه ی رابطه با هدف ازدواج در چند سال آینده صحیح هست یا نه؟!
چند وقت باهم ارتباط دارید؟ چطور باهم آشنا شدید؟ واقعا مطمئنی که خانواده ی اون خبر دارن؟
امیدوارم به توصیه ی دوستان توجه کنی و رابطه رو قطع کنی... به نظر من اینکه شما متوجه بشی که قطع این رابطه به صلاحته مهم تر از اینه که راهی برای گفتنش به مامانت پیدا کنی!
موفق باشی![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)