خانم آویژه"
مسئله مطرح شده توسط شما باعث شد بیشتر از گذشته یقین داشته باشم که محیطی امثال اینجا که وجودش قابل احترام و لازم هست برای هر جامعه،یک مشکل داره و شاید ما سطح توقع ما همسان با سطح کارایی و شرایط اینجا یکسان نیست،انتظار نابجاییست وهیچ دلیلی وجود نداره که شما با نظراتی اینجا برخورد کنیدصحیح و کارشناسانه باشه ،این را باید قبول کنیم که قالب افرادی که اینجا عضویت دارن کسانی هستندکه در زندگی اجتماعی خودشون با توجه به پیش زمینه های روحی و شخصیتی که دارن افراد مشکل داری هستند،که خود من یکی از اونها هستم.البته تا اینجای قضیه هیچگونه ایرادی بهش وارد نیست و کاملاً طبیعی است هر کدام از اعضاء قابل احترام میباشند.
ولی متاسفانه زمانی که در جایگاه مشاور روبروی پنجره نقل قول قرار میگیرن کمی اوضاع تغییر میکنه و بخودشون اجازه میدن بدون اینکه آگاهی و اطلاعاتی در اون مورد خاص داشته باشن اظهار نظر کنند، و گاهاً نظرات دیگران نفی کنند،من بعضی از شناسه کاربری میبینم همه جا هستن و در مورد همه موضوعات خودشون صاحب نظر میدونن و فارق از این که خودشون یک هم درد هستن که مسیر زندگی گم کردن تو ارتباط با آدمهای زندگیشون و موفق نبودن. و این خارج از اخلاق شرافت انسانی هستش که من نوعی بخوام سر خوردگی های خودمو اینجا ..................
در مورد این مشکلی که شما بیشتر با خودتون دارین تا همسرتون،خود صاحب نظر ها و کسانی که دارای اندیشه هایی در این حیطه هستند این چنین قاطعانه نظر نمیدن که بعضی از دوستان میفرمایند.
بنظر من زمانی این محیط میتونه پویا باشه که افراد سعی کنند که تجارب مشترک شون در اختیار هم قرار بدن،زمانی که من کارشناس حوزه جامعه شناسی و روانشناسی نیستم و در زندگی شخصی خدم فرزندی ندارم،آیا درست است با بازی با کلمات و جملات و با گردآوری یکسری شنیده های پراکنده ،به کسی که با هزار امید به گره گشایی مشکلش درددل زندگیشو مطرح میکنه راهنمایی غلت بدم؟؟؟!!!
من پیشنهاد میکنم که در مورد حل مشکلتون منابع دیگری هم در نظر داشته باشید.
از سایر دوستان و کارشناسانی که با آگاهی کامل و با صرف وقت به راهنمایی دیگر همدردان من میپردازند خالصانه تشکر و قدردانی میکنم.
با تشکر
این مرجع میتونم به شما و سایر دوستان معرفی کنم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)