سلام علیکم دوستان همدردی.مدتهاس سرنزدم.ولی الحمدلله حالام که اومدم باخبرایخوش اومدم.راستش قصداومدن نداشتم که آریانای عزیزبرام ایمیل زده بودن وجویای حالم شده بودن خیلی جالب بودبرام یه نفرازیه جایی که نمیدونم اصلاکجاست نگران حالم شده باشه خداروشکرکردم .آریانای عزیزبازم ممنونم خانومی.
حالم الحمدلله خیلی خوبه برگشتم خونمون وبچه هام پیش خودم هستن جزپسرکوچیکم که هنوزخونه خواهرم هست.وای که سلامتی چه نعمتیه که اکثراقدرش نمیدونن امروزکه داشتم به کارام میرسیدم وقتی خسته شده بودم فقط داشتم خداروشکرمیکردم که توانی بهم داده که میتونم کارام خودم انجام بدم وازخستگیشم لذت ببرم
نمیدونین چه روزهای سختی روپشت سرگذاشتم ولی راستش الان که اومدم دیدم دوستانم توتالارچقدرغم دارن دلم گرفت خداروقسم میدم به این ماه عزیزهرچه سریعترمشکلات این دوستان هم رفع درخیربشه خصوصاسبکتکین عزیز
راستی دوستان مهربونم که اومدین وبرام نظرگذاشتین دوستانی که تشویق به درمانم کردین ازهمتون تشکرمیکنم.من اینقدرناامیدبودم که به فکرهرچی بودم جزمداوا وادامه درمان شمابودین که امیدبهم دادین وتشویقم کردین
انشالله به همین زودیاتک تک شمایی که غمی دارین مشکلی دارین بیاین ومثل من خبربرطرف شدن غمتون بدین

علاقه مندی ها (Bookmarks)