khanome tanha عزیز و نازنین
خیلی خوشحالم که شما را در جمع خودمون داریم
عزیزم شما هیچ به توانائیهای خودت توجه کرده ای ؟؟؟
من پستهایت را کامل خوندم ، با آنکه وضعیت بیماری شما حاد بود ولی خیلی قشنگ می نوشتی و از خودت می گفتی و ارتباط برقرار کردی ، و مهمتر اینکه یک امید قوی در تو دیده و می بینم . مشکل اینه که خودت اینها رو نمی بینی و انکار می کنی ( سعی کن توانائیهایت را ببینی و باور کنی )
عزیز دلم
شما رنج بسیاری به خاطر اخلاقیات شوهرت برده ای ، قابل درکه ، اما اشتباهاتی داشته ای که همین اشتباهات شما را به این روز کشانده ، به عبارتی نه اخلاق همسرت که نحوه برخورد شما با این اخلاقیات باعث شکنندگی شده که با افسردگی بعد از زایمان بروز ریزی شده .
چه اشتباهاتی ؟
آنچه شما اسمش را صبر عجیب گذاشتی ، انفعال بوده و ضعف قاطعیت و مداراهای بیجا .
شما در مقابل همسرت کوتاه می آمده ای ، کنار می آمدی ، و نه اینکه صبر می کردی ، صبر فعاله ، همراه با قاطعیته ، و همراه با یک تحلیل عمیق و حل مسئله هست نه کنار آمدن با مسئله و تحمل کردنش . شاید با اشاره ای که خودت داشتی علت انفعالت ترس بوده .
واقعیت اینه که همسر شما بیش از شما نیاز به روانپزشک دارد و شما قاطعانه باید این را از او بخواهی .
در مقابل رفتارهای غلطش نترس و قاطع باش و محکم تعیین حدود کن و اجازه نده که پیش برود ، وقتی می گوید دست خودم نیست بگو به همین دلیل نیاز به روانشناس داری و باید بروی .
به خودت و سلامت خودت و بچه هات اهمیت بده ، داروهایت را به موقع بخور ، و اوقاتت را با برنامه های شاد پر کن ، در مقابل همسرت هر وقت احساس می کنی که همه مشکلاتت از ایشونه به خودت بگو دیگه اجازه نمیدم که زندگی و سلامتیم را به هم بریزد ، من محکم خواهم بود ، همین قاطعیت و جرأت مندی در بهبودی حال شما بسیار مؤثر است . نترس و محکم باش .
علاوه بر روانپزشک نزد یک روانشناس هم برو و از او بخواه کمکت کند که قاطعیت و جرأت ورزی و اعتماد به نفست تقویت بشه و مهارتهای ارتباطی با همسر و فرزندان را کمک کنه یاد بگیری و به کار ببندی .
هر کاری که بهت نشاط میده و خط قرمزهای اعتقادی و فرهنگیت را نمی شکند را انجام بده و نشاط را مصر باش که مدام داشته باشی .
توصیه می کنم ، عرق بادرنجبویه را مرتب مصرف کنی ( از عطاریها می توانی تهیه کنی )
به این لینک هم سری بزن و شاد باش .
http://www.hamdardi.net/thread-12084.html
منتظر خبرهای خوب از تغییر رویه و روحیه ات در زندگیت هستم .
موفق می شوی مطمئنم .
.
علاقه مندی ها (Bookmarks)