علیک سلام آریانای عزیزم
آریانای مهربونم باورکن همین اسم برازنده منه
هرچی بیشترفکرمیکنم بیشتربه تنهاییم پی میبرم
نظراول شماروقبول دارم
ولی عزیزم به چه قیمتی؟
به قیمت بداخلاق شدن وعصبی شدن بچه هام ومداوم کتک کاری کردنشون؟
پسرم هنوزسه سالش نشده فحشایی میده که آدم ازخجالت میمیره روزبه روزم بهشون داره اضافه میشه به خاطربدهنی این آقا.جیغهایی میزنه که همه روعاصی میکنه.تویه جمع همه روکلافه میکنم
منم میدونم چاره ای جزسوختن وساختن ندارم ولی دوباره داره عصبیم میکنه.
خودمم درمونده شدم.
علیک سلام سابینای عزیز.من 15سالم شده بودکه باپسرخالم ازدواج کردم.ازهمون اول بداخلاق بودولی من صبرعجیبی داشتم که خودمم حالاکه به اون سالهافکرمیکنم برام عجیبه.هرکاری میکردپنهون کاری میکردم.اگه کتک خوردم اگه تحقیرشدم اگه حرف زورشنیدم صدام پیش بقیه درنیومدوفقط بردمش بالاوآبروداری کردم چون عاشقش بودم وهستم {که براهمه بااین اخلاقش عجیبه}کارهاکردم گریه هاکردم التماسها .نامه ها نوشتم.قبول داشت اخلاقش خیلی بده میگفت ومیگه دست خودم نیست .تا3.4 سال پیش تا2روزروخودش کارمیکرددقیقابعد2روزروزازÙ †و روزی ازنو.خوب مشکل اینه که انگارصبرایوب داشتم تاحدود2سال پیش که بچم که گفتم مریضم هست به دنیااومدمریضیام بی صبریام شروع شددیگه نمیتونستم مثل سابق تحمل کنم.منودیگه نمیزنه بچه های طفل معصومم میزنه.دادمیزنه منم تاحدی جواب میدم
مثال به همه چی این بچه هاگیرمیده
مثلاهمین نیم ساعت پیش بایه لحن بدبه پسرم که تازه ازبیرون اومده بودگفت بیام لباسات دریارم؟
به دخترم که موهای جلوش بلندشده دادزدوبهش گفت موهات جمع کن {آخه موهاش رفتم کوتاه کوتاه کردم}به خاطرگیردادنای مداومش .منم گفتم اخه میخوای برم کچلش کنم؟موهای اون که توچششه به شماچیکارداره؟اونم عصبانی شدوگفت من باتوبودم؟دیگه شروع کردبه کوچیک وبزرگ گیردادن ودادزدن وفحش دادن
پسرم شب ادراری داره اینقدرتحقیرش میکنه که حدنداره قبلاکتکش میزدبرامشکلش که باپادرمیونی این واون که بابادست خودش نیست دیگه برااین نمیزنش.اینقدربچه هاازش میترسن که براهمه عجیبه منم تحت تاثیراون طی این 14 یا15سال بابچه هاتندشدم ومثل اون عصبی
امیدوارم تونسته باشم تاحدی کمکتون کرده باشم به بیشترمتوجه شدن مشکلاتم
اینم بگم دقیقا اخلاق پدرش همین بودوبچه هاش که یکیش خوداین آقابودازش میترسیدن
همیشه خالم میگفت اگه مثل بابات بشی ازت راضی نیستم
که دقیقابرعکس شده

علاقه مندی ها (Bookmarks)