به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 80

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 17 آذر 89 [ 11:10]
    سطح
    76
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 55
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    496

تشکرشده 507 در 236 پست

Array

RE: از بین رفتن 50 پست *فقط من* که البته سابقه هم دارد!!!

سلام گردآفرید ؛
    این تاپیکت هم مثل خیلی دیگه از تاپیک های سازنده ات حداقل حسنی که داشت این بود که زبان نطق برخی از اعضا رو باز کرد تا بجای کپی پیست کردن مقاله های کلیشه ای سایت های مختلف یا عکس و لوگوها و بنرهای آنچنانی ( که به شدت مورد تایید مدیر سایت همدردی نیز می باشد ) لااقل روی پای خودشون چند جمله ای رو بیان کنند و ما را بیشتر یاد ضرب المثل " تا مرد سخن نگفته باشد عیب و هنرش نهفته باشد " بیندازند .
    آره عزیزم ؛
    درسته که بنده با عقاید و افکار سیاسی و مذهبیت اختلاف سلیقه دارم ولی همواره حضور تو رو توی سایت همدردی یک رکن می دونم و به نظرم یکی از 5 رکن اساسی تالارهای همدردی گرد افرید هستش . حالا بعضی ها نمی خواند یا نمی تونند حسن حضور تو رو درک کنند به خودشون مربوطه ولی بنده به خاطر همه ی زحماتی که توی این مدت برای رونق تالار های همدردی کشیدی ازت ممنونم . تالار همدردی اگه الان خودش رو میزبان 2700 نفر میدونه یکی از عوامل بسیار مهمش بحث های داغی بوده که خود تو توی سایت پست کردی و بقیه رو به سمت ادامه ی بحث کشوندی اما بعضی ها اینچیزا یادشون نمی یاد یا اینکه یادشون میاد ولی رونق تالارها رو معجزه ی الهی میدونند !!! . البته پر واضحه که این حمایت رنگ و بوی قبول یا رد کسی رو نداره . فقط وقتی می بینم از بین اونهمه آدم که پستهاشون حذف شده یه نفر شکایت می کنه و عامل رسیدگی به این شکایت حتی یک عذر خواهی خصوصی هم برای خاتمه دادن به معرکه نمی کنه و بقیه هم معلوم الحال به سمتت هجوم میارند وظیفه ی خودم می دونم اینجا از حق بدیهیت دفاع کنم حتی اگه حذف پستهات سهوی باشه .

در هر حال امیدوارم با حوصله ی بیشتر با این مشکل کنار بیای و بیشتر از این بحث رو کش ندی چون حقیقتا فایده ای هم نداره شرایط همینه که می بینی /.

2. 4 کاربر از پست مفید 108 تشکرکرده اند .

108 (شنبه 19 اردیبهشت 88)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)