سلام دوست خوبم
میخوام بهت بگم چرا داری اینقدر زندگیت رو تلخ میکنی . چه اشکالی داره که پدر و مادر شوهرتون روزی چند بار بهش زنگ میزنن , خب برای پسرشون دلشون تنگ میشه یا شاید هم باهاش کاری دارن . من خودم توی این شرایط بودم و دارم تجربیات خودمو بهت میگم که جواب داده . اصلا حساسیت نشون نده یه مدت شوهرتو به حال خودش بذار اگه تلفنش زنگ میزنه حتی نپرس کی بود اگه خودش بهت گفت مامانم بود یا بابام بگو سلام میرسوندی , گوشی رو میدادی منم یه احوالپرسی کنم. بذار حساسیت شوهر نسبت به اینکه به پدر و مادرش اهمیت زیادی میشه و این باعث آزار تو میشه از بین بره . مردا خیلی دوست نداره زیر ذرهبین باشن . تا یه مدتی ازش نپرس کجاست وقتی زنگ میزنی بگو دیر کردی نگران شدم یا دیدم امروز زنگ نزدی نگرانت شدم حالت خوبه و... فقط باهاش احوالپرسی کن در واقع بهش محبت کن . خودت پیشنهاد کن که برید خونه پدر شوهرت یا دعوتشون کن خونتون . وقتی ببینه به خانوادش اهمیت میدی اونم به تو اهمیت میده . هرموقع دیدی اوضاع بهتر شد و رابطه بهتری باهم برقرار کردید باهاش صحبت کن و بهش بگو از این که به پدر و مادرش اهمیت میده خیلی خوشحالی و دوست داری دعای اونا پشت سرتون باشه ولی به تو هم اهمیت بده . بهش بگو تو باید هر دوی ما رو با هم نگه داری هم خانواده خودت رو حفظ کنی هم خانواده پدرت رو نگه داری. بهش بگی که اینا از هم جدا شدنی نیستن تا فکر نکنه تو میخوای اونو از خانوادش جدا کنی . بذار بهت اطمینان کنه که داری تلاش میکنی زندگیتو حفظ کنی

علاقه مندی ها (Bookmarks)