اقليما
اميدوار بودم بيشتر فكر كنيد..
با جمل اي كه گفتي موافق نيستم! چون عواقب بدي احساس مي كني برات داره! پس اين كار عقلاني نيست!
هرچند جمله قشنگيه!
يك راه حل مسئله اي كه به تو گفتم داره... يعني بحث بين خانوم و اقا كه نوشتم رو مي خوايم تموم كنيم! اما كجا؟ تو كدوم بند مي شه اين بحث رو تموم كرد...
يك روشي براي اين كار دارم:
جلوي هر جمله اي كه آقا يا خانوم گفته اند يك چرا بذار... البته عباراتي كه گفته اند.. نه الزاما هر چي گفتند!
يه بار ديگه ببينيم:
آقا: می خوام برم امامزاده : چرا مي خواد بره امامزاده داود؟
خانوم: باهم بریم : چرا بايد با هم بريم؟
آقا: نه میخوام تنها برم : چرا مي خواد تنها بره؟
خانوم: چرا : چرا براي خانوم روشن نيست دليل اين تنهايي؟ چرا چرا؟؟
آقا: چون تو دوست نداری : چرا تو دوست نداري؟
خانوم: من هرجا همسرم باشه میرم : چرا هر جا همسرم باشه بايد برم؟
... بحث اتفاق مي افتد!
جواب چراها رو بده و ببين كجا داره بحث از روال منطقي اش خارج مي شه! همونجا نقطه پايان بحثه ! يا اگر چرايي وجود داره كه جوابي براش نداريد... بايد بحث تموم بشه!
بحث بايد تموم بشه و درخواست يا انتقاد موثر جايگزين بشه!
درخواست وانتقاد موثر بدين شكله در مورد خاص بالا: كليدها پر رنگ هستند دقت كنيد!
عزيز دلم! مي دونم كه به فكر مني و خيلي دوست داري كه من اذيت نشم/ يك مثالي مي زنيد كه مثلا اون روز كه چنين شد و چنان شد، درسته خيلي ناراحت شدي ولي حمايت رفتاري و معنويت از من موجب شد بهت افتخار كنم/ من دوست ندارم روابط ما با خانواده تو، از تعادل خارج بشه و براي همين ازت مي خوام اگر ممكنه حالا كه كمتر مي ري... من رو هم با خودت ببري! من هر جا كه تو باشي احساس آرامش بيشتري دارم و خوشحالم و مي دونم كه نظر تو هم خوشحالي منه! (اختيار مي تونيد بهش بديد مي تونيد نديد) : باز هم اگر دوست نداري كه بيام... بگي نمي ام!
اگر در جواب شما مورد انتقاد واقع شديد مختاريد تمام انتقاد يا قسمتي از انتقاد رو بپذيريد...اما يكي به دو كردن و بحث كردن ممنوعه! وقتي شوهر شما جواب ميده ! شنونده فعالي خواهيد بود و همدلي مي كنيد! مثلا مي گه من خيلي اعصابم به هم مي ريزه كه .... مي گيد : آره منم احساس خوبي ندارم اين جور مواقع! حتي يك بار براي خودم هم اين اتقاق افتاد و خيلي ناراحت شدم!
انتقاد و درخواست بايد كوتاه باشه... ظريف ادا بشه... تند نباشه... آروم باشه... قبلش تمرين تنفس كرده باشيم... در زمان مناسب مطرح بشه و با كلمات محبت آميز ادا بشه/ بعد از انتقاد يا درخواست به هيچ وجه منتظر جواب نباش و فورا فضا رو ترك كن!
شما تا روز پنج شنبه يك انتقاد موثر با روشي كه گفتم مي كنيد از شوهرتون! فقط يكي!!!!
در مجموع رفتن امامزاده داوود هر بار همراه ايشون ، به نفع شما نيست و بد نيست كه هر از گاهي سر بزنيد اما اصرار به هر دفعه رفتن نكنيد...

سلام اقلیمای عزییییییییییییییییییییییی یییییز

علاقه مندی ها (Bookmarks)