RE: مراحل ازدواج و اپلای را می تونم با هم جلو برم؟
سلام اقای تسوکه
من و همسرم این مراحل رو یکبار پشت سر گذاشتیم و به نظر من بهترین کار اینه که ابتدا برای ازدواج اقدام کنید و بعد با همسرتون به دنبال کارهای apply باشید. مزیت هاش:
1- شما و همسرتون می تونید با هم یکجا پذیرش بگیرید.
2- شرایط زندگیتون رو می تونید برای apply کردن لحاظ کنید
3- در انتخاب همسر از نظر زمانی ازاد هستید. همچنین به خاطر این مساله برای دختر خانمی که خواستگاری میروید هم ازادی بیشتری قایل می شوید و اولتیماتم نمی دهید.
4- شما و همسرتون همزمان با هم می تونید درستون رو شروع کنید و با هم به خارج برید (یکی مجبور نمی شه ایران بمونه تا کارهای apply و خرید مدرک و ویزاشو تو ایران انجام بده در حالیکه اون یکی رفته)
5-از همه مهمتر از نظر همسرتون هم در انتخاب روش ادامه تحصیل (خارج یا داخلو کدام کشور و منطقه) می توانید استفاده کنید و با هم هماهنگ کنید.
و یه عالمه مزایای بیشتر که پیدا کردنشون رو می سپارم به خودتون. من و همسرم بعد از 6 ماه از عقد به خارج اومدیم و هر دو درسمون رو با هم شروع کردیم چون زبان خوندن و gre دادن و apply کردن هامون رو همه از بعد از ازدواج با هم شروع کردیم.
راستش به نظر من 9 ماه کمه و همچنین این رو هم در نظر بگیرید که ممکنه یک دفعه یک استادی از کار شما خوشش بیاد و به دانشجو نیاز داشته باشه و بگه همین الان بیا. یعنی حتی به 9 ماه هم نکشه (مثل مورد ما که ما برای 12 ماه بعد در نظر گرفتیم اما یک دفعه یک استادی از کار همسرم خوشش اومد و مجبور شدیم 6 ماه بعد از عقد بریم).
البته بعضی استادهام انعطاف پذیریشون بیشتره و شما می تونید بهشون بگید که من 1 یا 2 ترم دیرتر میام ( اگر می خواهید اول apply کنید و بعد زن بگیرید).
موفق باشید.
هر آنچه را برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند
و هر آنچه را برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند
علاقه مندی ها (Bookmarks)