mta عزیز
به شخصه منم فکر می کنم که حتی اگر شوهرم رو دوست نداشتم لااقل انسانیت که داشتم، بنابراین هیچوقت باهاش اینطور برخورد نمی کردم، اگر کسی را دوست نداشته باشی می توانی بهش توجه نکنی، اهمیت ندهی و هزار رفتارت نشانگر این دوست نداشتن باشد، ولی فحش و ناسزا و تمسخر و تحقیر آن هم در جمع؟!
برادرم من فکر می کنم علاوه بر مواردی که دوستان گفتند، ایشان در زمینه تربیت خانوادگی هم مشکل جدی دارند، یعنی بر خلاف ظاهری که می بینید و در جریان هست، یک پشت پرده ای هست که شما نمی بینید، پشت این خانواده خوب و شریف مسائل دیگری در جریان بوده و هست که شما نمی دانید.
ببینید دوست من من زنهای زیادی دیده ام که خیانت دیده اند، یا مثل من در یک رابطه معیوب مدتها زندگی کرده اند، یکی از پیشکسوتان همین تالار اینطوری بوده است به مدت نزدیک بیست سال در یک مشکل جدی دست و پا زده، ولی بعد چه شده؟ آیا برخوردهای اینچنینی داشته؟ زنی که خیانت دیده فقط از تکرار خیانت می ترسد و نه چیز دیگر، مسخر کردن کادو چه ربطی به خیانت دارد؟
ضمنا من یک طرف قضیه یک زن مستقل مرفه می بینم ، از طرف دیگر فرضیه ای که اشان به اجبار با شما ازدواج کرده، خوب اگر کسی ایشان را مجبور کرده،؛ که اصولا زن مستقل و مطلقه را کسی نمیتواند مجبور کند شرعا و قانونا، و اگر کسی قدرت این را داشت که ایشان را مجبور می کرد؛ الان ایشان چنین رفتارهای بیباک و نترسی نداشت.
دوست من هر دلیلی که می خواهد داشته باشد، رفتارهای خانوم شما به غایت غیر قابل قبول و غیرعادی هست. بنابراین تا دیر نشده فکری به حال خود بکنید، زندگی سوختن و ساختن از شش ماه اول ازدواج نیست

علاقه مندی ها (Bookmarks)