ببین عزیزم احترام گذاشتن با ساپورت مالی کاملا متفاوته شما از احترامت به اونها اصلا کم نکن ولی اگر اونها تمکن مالی دارند اصلا صحیح نیست که شما پولتون رو خرج اونها بکنید از طرفی اگر یک دفعه تغییر رویه بدید همه حساسیت نشون میدند و روی شوهرتون اثر بد می ذاره بهترین راه حل اینه که شما بطور غیر محسوس شوهرت رو مجبور کنی خودش راه درست رو انتخاب کنه ایطوری یه شب که با خوشی کنار هم نشستین بدون اینکه هیچ حرفی از خانواده شوهرت بزنی در مورد ایندتون و اینده کودکتون صحبت کنید و بگید که باید یه برنا مه ریزی خوب برای زندگیمون بکنیم که روزگار پیری هم خودمون و هم فرزندانمون زندگی راحتی داشته باشند و مسئولیتش بعنوان پدر اینده رو با مهربونی بهش گوشزد کنید بعد از اون با سیاست اجازه ندید هیچ پول غلمبه ای تو دستتون باشه سریع زمین بخرید خونتون رو بزرگ کنید هر جا که تونستید حتی حاشیه شهر بطوری که همیشه تا یه حدی مقروض و وام دار باشید اگه پول کمی هم داشتید برنامه مسافرت خارج بگذارید بعد از یه مدت همه به رویه عادت میکنند یادتتون باشه بعضی ادمها وقتی بشون زیادی سرویس میدند فکر نمیکنند از رویه محبته فکر می کنند از روی ....
من خودم این روش رو اوایل زندگی استفاده کردم حالا هر وقت لازم بشه به کسی کمک مالی کنیم با هم مشورت می کنیم و اولویت های زندگی خودمون رو در نظر می گیریم و تصمیم میگیریم![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)