سلام daneshjo عزیز ،
حضورت در تالار رو خیر مقدم میگم و امیدوارم با حضور مداومت بتونیم چیزهای زیادی از همدیگه یاد بگیریم .
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^^^^
اما در مورد مشکلت :
به نظر بنده باید دید چه عاملی باعث این است که پدر شما با بیرون رفتنتان مخالفت کند . این یک سوال اساسی است که فقط خودت میتونی جوابش رو پیدا کنی .
اما به طور کلی باید دست پدری رو بوسید که با این همه مشکلات موجود در این مملکت وقت فکر کردن و کنترل کردن فرزند عزیزش رو داره . و با محدودیت هایی که اعمال میکنه فکر میکنه که میتونه به فرزندش خدمت کرده باشه . در واقع نیت خیلی مهمه . ممکنه از شدت علاقه باشه که پدرتون دوست نداشته باشه شما به محیط تا حدودی آلوده ی بیرون برید . من اگه به جای شما بودم به داشتن همچین پدری افتخار میکردم و به اعمال این محدودیت به خودم میبالیدم . چون خیلی از این دخترهایی که برای بیرون رفتن آزادند مشکلاتی دارند که با کمی حضور در همین تالار خودت متوجهش میشی . بنده فکر میکنم که داشتن ارتباط قلبی و عاطفی با خانواده میتونه خیلی بیشتر شما رو ارضا کنه تا ارتباطهای بیرون از منزل . هر چند که منکر این نیستم که باید تلاش کنید تا پدرتون در حد معمول آزادیهای شما رو هم در نظر بگیره ولی رضایت پدر هم کم چیزی نیست .
شما دوست دارید قلب پدر و مادرتون ازتون راضی و خوشنود باشه یا به خاطر داشتن آزادی در بیرون رفتن پیش دوستانتون سربلند باشید ؟ ( اونم دوستانی که معلوم نیست تا کی تداوم داشته باشند )

در هر حال من مشاور نیستم و بیشتر باهات درد دل کردم تا مشاوره .
امیدوارم و برات از صمیم قلب دعا میکنم که موفق ،شاد و خوشبخت باشی .

%%%%%%%%%%%%
عاشق خدا باش تا معشوق خلق شوی .
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%