سلام mohsenn عزیز
ممنون از توجهت
بله عزیزم من از سوالی که کردم پشیمون شدم چون اینقدر توی تالار مشکلاتی رو خوندم که بعضیاش رو نمیتونستم کاملا درک کنم. مشکلاتی رو که خانم ها با همسرانشون و خانواده همسرشون داشتن , از بی توجهی همسرانشون گرفته تا کتک زدن و جداشدن, با خودم که خوب فکر کردم دیدم من واقعا مشکل خاصی ندارم چون شوهر خیلی خیلی خوبی دارم که همیشه کنارم و توی هر شرایطی ازم حمایت میکنه و اگه مشکلی داشته باشم خوب بهم گوش میکنه و مشکلم رو حل میکنه و خیلی دوستش دارم , پس با چنین همسری باید بتونم به بقیه مشکلات غلبه کنم .
اما خیلی خوشحالم که با شما دوستای عزیزم درد دل کردم و همین شاید باعث شد من آرامش بیشتری پیدا کنم و بهتر راجع به مشکلم فکر کنم . از همه کسانی که به من کمک کردن واقعا ممنونم.![]()

. مشکلاتی رو که خانم ها با همسرانشون و خانواده همسرشون داشتن , از بی توجهی همسرانشون گرفته تا کتک زدن و جداشدن, با خودم که خوب فکر کردم دیدم من واقعا مشکل خاصی ندارم چون شوهر خیلی خیلی خوبی دارم که همیشه کنارم و توی هر شرایطی ازم حمایت میکنه و اگه مشکلی داشته باشم خوب بهم گوش میکنه و مشکلم رو حل میکنه و خیلی دوستش دارم , پس با چنین همسری باید بتونم به بقیه مشکلات غلبه کنم .

علاقه مندی ها (Bookmarks)