ارکیده ی خوبم کمی آروم باش باشه؟
آره برادرت خوشحاله, نه تنها برادر تو بلکه تمام رفتگان خوشحال هستند چون جایی هستند که دیگه درد وجود نداره, به حرف اون آدمای ظاهر بین هم نگاه نکن, بدبختانه ما ایرانی ها فرهنگ پذیرش خیلی چیزها رو نداریم, خودمون کاری کنیم عیب نداره اما وقتی اتفاقی درمورد شخص دیگه ای بیفته همه تیرهامون رو خلاص می کنیم, خودمون گناه کبیره می کنیم و گناه صغیره ی دیگران رو سرزنش می کنیم!
گفتی نه زندگی تون شبیه مردمه و نه داغ داری تون, بدتر از خودت رو ندیدی پس عزیزم, خیلی ها ظاهر نگه می دارن فکر کردی فقط شما هستید؟ خیلی ها واسه آبروشون از تو خودخوری می کنند اما این خودخوری راه حل نیست, ارکیده بیا خواهرانه تصمیم به ترک این افکار, به ترک نگاه آدما و قضاوتشون کنیم, نمی گم خونوادمون رو عوض کنیم, سعی کردم و نشد اما تلاش کنیم به جای اینکه دنبال پناه باشیم خودمون تکیه گاه شیم, اگه زندگی تلخه ما با حرفهامون تلخ ترش نکنیم.
عزیز دلم سعی کن از هر شرایطی برای تمرکز و آروم کردن خودت استفاده کنی... روزهای خوب تو راهه, روزهایی که وقتی بیاد به گذشته ت می خندی, به خودت و صبرت افتخار می کنی, خودکشی و یا فکر کردن به قتل دیگری از حیطه ی اختیارات انسان خارجه و تنها خداست که می تونه در این مورد تصمیم بگیره و حتی نباید بهش فکر کنی چون این دخالت تو امور خداست عزیزم.
تو که تا ابد قرار نیست با خانوادت زندگی کنی, نهایت تا چند سال دیگه مستقل می شی و برای خودت مردی می شی... آره مردی می شی, مگه خانمها نمی تونن مرد باشن؟ دنبال کار و کسب درآمد هم باش.
شما نسل نفرین شده نیستید, این چیزها یک سری خرافاته که وقتی مشکل داریم زمام زندگی مون رو می گیره به دستش تو قوی باش و نذار خانمی, مشکل فقط در به کار نبستن و یا نداشتن آگاهی درباره ی زندگی یه و بس, شما آگاهی های لازم رو جمع کن تا زندگی خوبی داشته باشی, اگه خانواده ت نداشتن تو داشته باش تا یه خانواده ی سالم ایجاد کنی, خانواده ی من نداشتن, الان مادرم می گه اگه عقل الانم رو داشتم اوضاعم خیلی خیلی بهتر بود, ما که اینهمه ورودی می گیریم و تجربه داریم نباید اشتباه اونها رو تکرار کنیم, نباید به راه بدشون بریم ما باید راه خودمون رو بریم... درست رو بخونه, درست رو بخون عزیزم به کسی کار نداشته باش, به راهشون هم نرو مگر اینکه راهشون راه درستی باشه خانم گل
تو یه دختر عاقل و فهمیده هستی و توانایی مبارزه رو داری,هر قدر هم کم اما بیا اینجا و حتما سر بزن, بیشتر بنویس, دلایلت رو برای حرفهات بنویسی, هم من و هم بقیه دوستان حتما در کنارت خواهیم بود و حداقل دلداری ت می دیم, با همین دلداری ها خیلی ها نجات پیدا کردند, خیلی ها راه درستشون رو پیدا کردند, از جمله خودم, خدا رو شکر که اینجا هست, از بانی ش صمیمانه تشکر می کنم, تو هم اینجایی یعنی خدا در کنارته, خدا رو ببین.هر چند کم اما بیا
![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)