ممنون(اکانت قبلیم کلا وارد نمیشه میشه اونو بحذفین اینو بریزین روش؟)
اون سوم تموم کلده !! و من سال 2 دانشگاهو تموم کردم از سال 3 دیگه فقط 5 شنبه و جمعه ها میرم دانشگاه و بقیه روزا آزادم کار هم که ماشالا همه جوره هست...یه چند جا به دلیل این دانشگاه نتونستم ادامه بدم.ولی تو چند تا کار تخصص دارم که راحت بازار کار هر وقت اقدام کردم قبولم کرده...
و پدر مادرمم دیشب دیگه همه چی تا حدودی براشون معلوم شد(به دلیل یه حرفی که زده شد و بعدش هم عصبانیت من و جواب دادنم) البته میدونستن تا جاهایی خلاصه زیادی اختلاف پیش نمیاد وفتی بو میبرن همچین جریانی هست این اختلافات هم سر اینه که بعضا فک میکنن با دوستام میرم عییاشی!و با دک و دخترها افتادم فلان...ولی انصافا یکی رو دیدم دوستش دارم همه جوره هم همدیگرو قبول داریم...یعنی اعتقادای اندک من رو اون هم قبول میکنه یا بهتر بگم من اصلا نمیتونستم یکی رو که مذهبیه تحمل کنم و اون هم منو...چون تو این شرایط دنیا دیگه بخوای نخوای نا محرم تو گوگل یه سرچ معمولی میکنی میاد جلوت پس بهتر اینه که چشمها رو شست نه این که دین رو عینک دودی کرد.
اونور هم براش مهم نیست دخترشو میشناسه...این مشروب خیلی ضایس فقط...از لحاظ تناسب ادبی یا خانوادگی اصلا اینجوری بگم براتون ایشون اصلا نمیتونن با یکی 1 ثانیه ی خدا چشم به چشم شن!!و کلا از سرو وضعشون و رفتارو کردارش هم معلومه خیلی سر به کار خودشه و یکی از آرمانهاشه که درس بخونه بد جوری هم میخونه (اختلافهامون حتی بخشیش استرس همین درسا بود در عوایل)کلا همه چی میزونه حتی خانواده ها هم تا حدی با هم میتونن راه بیان!!
این مهمونی ها هم بله تو عروسی های ما هم یعنی طرف پدرم از مشروب استفاده میشه،و در کل خود من هم بارها دسترسی داشتم به این ماده ولی امتنا کردم علیرغم این که حتی ضایع شدم.
ولی انگار این دختره نتونسته خودشو نگه داره!!
اصلا هم راضی به دلیل آوردن و بعدش هم اتمام تحملم نیستم چون میدونم فاجعه میشه.خلاصه استفاده میکنه و کلا من میزارم رو این حساب که خواهد کرد...ولی آخه میبینم منطقی هم باشم باز منطق اینو میگه هر جا بری یه ده بیست تا تناقض هست!!یا درونی ناپاک درون جامه ی سفید یا هذارو یک تا مصیبت دیگه پس میبینید که کلآ وقتی سوسول بازی ها و نمیتونم ها رو هم که فرضا کنار میزارم بازم میبینم این یه الکل واسه سرخوشی اندک(خودش میگه اصلا تا حالا به اون حالت غیر قابل کنترل نرسیدم و کسی هم ندیدم برسه)در مجالس خطرناک نیست.ولی بله شاید ما نمیدونمیم چون مصرف نکردیم ولی خودش آدم دغل بازی نیست و دروغ هم نداره اینجوری میگه که تنها واسه اون تلخیش مصرف میکنه!!دلستر هم تلخشو عین اون دوست داره(مزاجش اینه دیگه)
و بارها امتحان کردم و دیدم حسابی میشه رو حرفاش حساب وا کرد...ولی اصلا دوست ندارم با آتیش بازی کردنش رو چون مستی واسه یه دختر پیش بیاد فاجعه هست واسه من تا چه رسد اونی باشه که من دوستش دارم!!!!
مشکل به همین ختم میشه من مطمئن هستم اگه مثلا بخوام به فرد ایدآل دیگه بیندیشم شانسم خیلی کمه که همه ی این المانهارو داشته باشه + اون الکل رو نداشته باشه!!
خانوادهامون خیلی مهم هستن برامون چون میبینیم کارمون به دلیل این که اختلاف خیلی کم خواهد بود بینشون پس کلا زندگی راحت تری خواهیم داشت...
ما الان یه مشاوره ی توپ میخوایم از شما که مسیری تایین کنه که رابطه همدیگرو به بیراهه نکشیم حد اقلش چون میدونید که رابطه ای که برقرار شد خیلی سخته با مخالفت انجمن هم دردی به هم بریزه ولی با موافقت و نمایاندن راه بعد از این تقدیر شوم!!(خوبه نخند)میتونه تاثیر گذار باشه میخوام بلا سر رابطه نیاد یا تقلیل بشه..بگید بعدها چه تحدید هایی هست من میخوام خوب باشم ولی خواستن همیشه توانستن نیست مگر به کمک وبسایت همدردی و مشاوران خوبش..!!
ولی حالا بنشین فکر کن. اگر ببینی همسرت مشروب می خورد، چه حسی به شما دست می دهد؟بد!
اگر ببینی دهانش بوی الکل می دهد، چه حسی به شما دست می دهد؟حس دست نمیده اونوقت دهان من هم بوی سیر میده.
اگر در اثر مستی یک حرکتی از او سر بزند، شما خیلی راحت می گویی اشکال نداره، مسته؟نه نه بلا به دور خفشش میکننم
آیا می توانی یک عمر با این مسئله کنار بیایی؟نمیدونم :(
آیا می توانی تضمین کنی که همیشه در همین مقدار کم می ماند و در آینده زیادتر نمی شود؟آره
حالا حتی اگر او به خاطر احساساتش کنار گذاشتن رو قبول کرد، چه تضمینی برای شما هست که 10 سال دیگر دوباره شروع نکند؟اصلا نمیخوام این توقع رو داشته باشم من با زور احساسات نمیخام اونو تغییر بدم میخوام خودش بفهمه بده!!!راهی دارید؟سوالی دارید که ازش بپرسم که جوابش معلوم باشه و تاثیر بزاره تو رفتارش؟.
مطمئنی این تفاوت عقیدتی شما فقط سر مشروب هست؟تقریبآ میشه گفت آره خلاصه اهل یه شهریمو یه کتاب دینی خوندیم دیگه یعنی زیاد مهم نیست یه چندرقاز دین داریم خدارو شکر...
سر حجاب، برخورد با نامحرم، نجس پاکی و مسائل دیگر با هم هماهنگ هستید؟گفتم دیگه اون و من نسبت به ظرفیت محیط طوری که آدم احساس نا امنی نکنه میپوشیمو رعایت میکنیم...نجس پاکی هم که من خودم دوست دارم پاک برم سر نماز سالی 1 بارم اونهم که اصلا بلد نیست!!منم جو میگیره میرم میخونم بعضا. :دی
سر تربیت بچه ها چطور؟بچه آن خواهد بود که از دوستانش دید تنها تلطیف اولیا هست که میتواند افکار کودک را آزاد نگه دارد تا راه خوب را تحقیق کند... ما هرچه بگوییم مثل الان ما قدیمی خواهد شمرد اولیا را!!

علاقه مندی ها (Bookmarks)