سلام مرسی عزیزیم امیدوارم توام خوب باشی ، ممنون از راهنماییت،امیدورام لحظاتت همیشه طلایی باشند.
سلام
بله قضیه خیلی واضح هست اما یه وقتایی اینقدر غرق در یه موضوع میشی که انگار واقعیت در حاشیه قرار می گیره ، منم غرق در یه دروغ شدم ، من واقعیتو میدیدم ولی همش سعی در این داشتم عوضش کنم ، منم از هیچی نگران نیستم چون شانس بزرگم این بود که خودش همه چیزو گفت و از خدا بابت این موضوع واقعا ممنونم چون نمیدونم اگه نمی گفت و با وعده و وعید و خیلی چیزایی دیگه که قبلا هم تونسته بوده دیگران رو خام کنه سر من هم چه بلایی میومد. شاید هویتشو فقط و فقط به خاطر اینکه می خواست بره خارج از ایران زندگی کنه زیرپاش گذاشته و به قول خودش خیلی با فرهنگ و مثلا سطح بالا فکر میکنه ، میدونید نظر شخصی خودم چی هست راجع به این قضیه من همیشه و همیشه خودم خانواده رو خیلی موثر میدونم وقتی خانواده ای فرزندشو رها میکنه و هیچ کنترلی رو مسئولیتش نداره که کجا میره و میاد و دوستاش کی هستند و خود خانواده به فرزندشون این امید زندگی عالی رو میدن که اشکال نداره پسرم با این دوست باش با اون دوست باش و احساساتشون خوب بازی بده حالا جوونی کن بعدا هم برات خودمون یه دختر خوب می گیریم و شرایط کاریه خوب هم فراهم می کنیم می فرستیمت اونور آب خوب واقعا راه رو برای خیلی کارا باز میذارن و این وسط نمیدوند که هم احساس و خیلی چیزا رو تو فرزند خودشون می کشند هم طرف مقابلش و دست آخر هم به قول خودشون یه زندگی عالی برای آینده فرزندشون فراهم کردن ، ما تو کشوری داریم زندگی میکنیم که شاید در روز 1000 نفر قربانی اینجور مسائل میشن شاید واقعا ارزش فکر کردن هم نداشته باشه اما قبول کنید که حس اعتماد رو در انسان ضعیف میکنه حس دوست داشتن حس درک کردن و از درک متقابل برخوردار شدن ما همه دوست داشتنو شاید خوب وبد تجربه کنیم اما در این دوست داشتنها که گاه غلط و درست و موندگاره خیلی درسها نهفته هست.
[size=large]اما من ازتون می خوام که نظراتتون رو هم راجع به این قضیه که چرا دوست داشتنها اینقدر کمرنگ شدن و جاشو به خیلی مسائلی دادن که امروزه واقعا به عنوان یه چیز عادی به اون نگاه میکنند مثلا همین رابطه جنسی ؟چرا دیگه برای رسیدن به عشق حقیقی صبری وجود نداره ؟ [/size]

علاقه مندی ها (Bookmarks)