سلام اقلیما جون
خیلی خیلی خوشحالم که اوضاع خونه و حال و احوالتون داره بهتر میشه و امیدوارم هر روز خبرای بهتری بشنوم.خیلی خوب پیش رفتی , آفرین
عزیزم من هر روز پیگیر تایپیکت هستم ولی اگه زیاد نظر نمیدم به خاطر اینه که نه مشاورم و نه تجربه ای در مورد این اتفاقات دارم . خیلی بین من و همسرم بحث و دعوا و قهر و از این حرفا نبوده, مشکل داشتیم ولی خب با هم حلش کردیم و هیچوقت نذاشتیم کسی چیزی بفهمه الان بعد از گذشت 6 سال همه حتی خانواده خودم و همسرم فکر میکنن ما کوچکترین مشکلی نداشتیم و نداریم ولی در واقع اینطوری هم نیست مشکل توی هر خانواده ای هست ولی راستش دقیقا نمیدونم چطور مشکلاتمونو حل میکنیم
ولی اینو میدونم که احترام به یکدیگر رو و به خانواده های هم رو حتی توی مشکلات حفظ میکنیم و شاید همین باعث میشه مشکلات بدون قهر و دلخوری به راحتی حل بشه .
به هر حال از این که نمیتونم خیلی راهنمای خوبی باشم معذرت میخوام ولی هر روز پیگیرت هستم . شماها رو خیلی دوست دارم و از این که عضو همدردی شدم خوشحالم و با خوندن مشکلات همه ی بچه ها هر روز چیز تازه ای یاد میگیرم.
اقلیما جان امیدوارم روزی برسه که با تمام وجودت احساس خوشبختی کنی.![]()

, مشکل داشتیم ولی خب با هم حلش کردیم و هیچوقت نذاشتیم کسی چیزی بفهمه الان بعد از گذشت 6 سال همه حتی خانواده خودم و همسرم فکر میکنن ما کوچکترین مشکلی نداشتیم و نداریم ولی در واقع اینطوری هم نیست مشکل توی هر خانواده ای هست ولی راستش دقیقا نمیدونم چطور مشکلاتمونو حل میکنیم
ولی اینو میدونم که احترام به یکدیگر رو و به خانواده های هم رو حتی توی مشکلات حفظ میکنیم و شاید همین باعث میشه مشکلات بدون قهر و دلخوری به راحتی حل بشه .

علاقه مندی ها (Bookmarks)