نوشته اصلی توسط gorbe
عزیزم من متوجه نشدم با نام گیتی خوندید یعنی چی؟
ببین خانم گلبه نظر من تماس نگیری خیلی بهتره... اگه واقعا دوستت داشته باشه واسه همچین موضوعی کات نمی کنه.... همین یک ماهی هم که قطع رابطه کرده بوداره اما نمی خوام گناه کسی رو بشورم... اگه این چند وقت بهت زنگ زد که باهاش صحبت کن... شاید تو رو بشناسه, اما ممکنه دلش بخواد بهش اطمینان بدی و بعد یه مدت متوجه می شه رفتارش درست نیست و این وقتی حاصل می شه که اطمینان لازم رو بهش بدی خانمی... اما به نظر من تو این یکی دو هفته اگه زنگ نزد و بعدش زنگ زد بی خیالش شی بهتره, یه وقت نذاری سر کارت بذاره, دختر عاقلی هستی و نیازی نیست بهت بگم فقط بذار یه ماجرایی رو برات تعریف کنم تا نمونه رو دلم...
یکی از آشناهامون با دختری دوست بود مدت یک ماه باهاش دوست بود بعد یکی دو ماه به بهانه ای قطع رابطه می کردند و می رفت با دخترای دیگه بعد دوباره آشتی می کردند و همین روند ادامه داشت... بعد دو سال رفت و یک سال و نیم دیگه برگشت و دختره قبولش کرد, اونقدر عاشقش بود که حتی نمی پرسید کجا بودی یا نمی فهمید داره بازیش می ده, این قضیه 7 سال ادامه داشت... آخرا وقتی ولش می کرد می رفت خواستگاری!!! حدود دو سال قطع رابطه بودن و پسره چون کسی بهش زن نمی داد و دختره مایه دار بوده بهش پیشنهاد ازدواج می ده و دختره با کله قبول می کنه.... می شنوم که چقدر حرف پشتشه!!! مادر شوهرش صفت بدی نبوده که بهش نسبت نداده باشه... دختری که خودش رو سبک کنه و اینقدر راحت از کنار مسائل به این بزرگی بگذره همین لیاقتشه, باور کن اینقدر حرصم می گیره که دوست دارم خفش کنم... دوست داشتن چشمهاش رو کور کرده... فحش هایی می شنوه که کوچکترینش رو من بشنوم در جا بهم می زنم حتی اگه شونصد تا بچه داشته باشم, پسره هم ازش باج می گیره مثلا روز خواستگاری بهش گفته بود یا خانوادت رو راضی می کنی که فلان قدر مهریه رو قبول کنن یا همین جا بر می گردم!!! دختره گفته بوده نهههههههههههه راضی شون می کنم...
پول تالار و عروسی و ... هم پای دخترست...
لابد پس فردا پسره می خواد بخوابه خونه و زنش می ره سر کار و بعدش هم باید بادش بزنه!!!
خیلی خوشحالم که مثل شما هست... خیلی خوشحالم, تاپیکت رو که خوندم خیلی احساس خوبی بهم داد... فقط سعی کن تعادل رو رعایت کنی, یه وقت شکاک نشی یا از اون ور بوم نیفتی, آخه من یه کم در حال افتادنم.

به نظر من تماس نگیری خیلی بهتره... اگه واقعا دوستت داشته باشه واسه همچین موضوعی کات نمی کنه.... همین یک ماهی هم که قطع رابطه کرده بوداره اما نمی خوام گناه کسی رو بشورم... اگه این چند وقت بهت زنگ زد که باهاش صحبت کن... شاید تو رو بشناسه, اما ممکنه دلش بخواد بهش اطمینان بدی و بعد یه مدت متوجه می شه رفتارش درست نیست و این وقتی حاصل می شه که اطمینان لازم رو بهش بدی خانمی... اما به نظر من تو این یکی دو هفته اگه زنگ نزد و بعدش زنگ زد بی خیالش شی بهتره, یه وقت نذاری سر کارت بذاره, دختر عاقلی هستی و نیازی نیست بهت بگم فقط بذار یه ماجرایی رو برات تعریف کنم تا نمونه رو دلم...
, پسره هم ازش باج می گیره مثلا روز خواستگاری بهش گفته بود یا خانوادت رو راضی می کنی که فلان قدر مهریه رو قبول کنن یا همین جا بر می گردم!!! دختره گفته بوده نهههههههههههه راضی شون می کنم...
پول تالار و عروسی و ... هم پای دخترست...
لابد پس فردا پسره می خواد بخوابه خونه و زنش می ره سر کار و بعدش هم باید بادش بزنه!!!

علاقه مندی ها (Bookmarks)