منم فكر ميكنم كه خيلي اشتباه كردي كه از اول به اون گفتي كه خونه داري حالا هم اگه مي توني از كسي كه ميدوني تو خانوادت حساب ميبره كمك بگير.يعني اونو براي شوهرت حربه كن بگو اگه درخواست غيرمنطقي داشته باشي به دايي عمو يا هركي كه فكر ميكني ازش حساب ميبره ميگم.اين روش جواب ميده من مطمئنم.بعدشم اصلا نقطه ضعف از خودت براي جدايي يا هرچيزي ديگه اي نشون نده كه فكر كنه ميترسي.به نظرم اصلا سركار هم نرو جونش بالا بياد خرجتو بده.وظيفه شرعي و قانوني همه مردهاست.وقتي بچه دار هم بشين خرجتون بيشتر ميشه ديگه نميتونه براي خانوادش خرج كنه.همش هم از حالا توي گوشش بخون كه به فكر آينده بچه بايد باشيم و براش سهامي.زميني.خونه اي چيزي بايد براش كنار بزاريم.هميشه هم بزار احساس مردي كنه يعني ازش خرجي اينا بخواه و همش هم با خودش خريد اينا برو و بخواه با همون لطيفه هاي پنهاني زنونه.وقتي ببينه زندگي خرج داره حواسش جمع ميشه.خلاصه حسرت چيزيو نذار به دلت بمونه تا فرصت نكنه براي خانوادش يا هر كسي ديگه اي خرج كنه.مامانم ميگه زن پرخرج پر ارجه:)تا ميتوني هم محبت كن بهش جذب خودت كنش.من هم اين روزها رو يكي از اقوام نزديكم داشته و همين كارايي كه گفتم كرده و بسيار جواب داده عزيزم موفق باشي.

علاقه مندی ها (Bookmarks)