آقایون تالاررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر رررررررررررررررر همدردی
اگه به این راهتون ادامه بدیداااااا ما خانمها هم یه باند فمنیستی درست می کنیم
تازشم
آقا کیوان
این پستتون رو
زن یعنی یک جهان بیچارگی / زن یعنی یک بلای خانگی / زن یعنی سایه ای پر دردسر / زن یعنی هیولائی دو سر / زن یعنی زندگی با او تباه / زن یعنی آسمانی بی فروغ / زن یعنی هر چه می گوید دروغ / زن یعنی شوره زاری بی علف / زن یعنی عمر مرد با او تلف
در مورد مردها شنیده بودم... تقلب نکنید دیگه, یه دونه جدید بسازید... این هم کاملش تقدیم به آقایون
مرد یعنی یک جهان بیچارگی, مرد یعنی یک بلای خانگی, مردد یعنی کوهی از ناز و ادا!!! (آخه دوره زمونه عوض شده تازگی ها آقایون ناز و ادا از خودشو در می یارن!!!), مرد یعنی فیس و کبر و ادعا, مرد یعنی سایه ای پر دردسر, مرد یعنی یک هیولای دو سر!!!, مرد یعنی یک کویر بی گیاه, مرد یعنی زندگی با او تباه, مرد یعنی آسمان بی فروغ, نرد یعنی هر چه می گوید دروغ, مرد یعنی شوره زاری بی علف, مرد یعنی عمر زن با او تلف
دعای خانمها:
خدایا به من عشق بده تا همسرم را دوست بدارم.... صبر بده تا تحملش کنم اما قدرت نده چون می زنم لهش می کنم...
آقا حامد شما هم؟ شما که اولین نفر تو متن مرد یا زن روی تشکر کلیک کردید... شما دیگه چرا؟؟؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)