نوشته اصلی توسط
بيتانا
سلام جناب فوتر من حدود 4سال قبل آسنترا مصرف ميكردم هفته اول 50 ميلي بعد روزي 100 ميلي كه تا 1سال ادامش دادم جون آخرها احساس ميكردم كه ديگه اون اثرسابق رو نداره يعني اون راحتي و شادي كه قبلا داشتم كم شده بود اين بود كه ديگه قطعش كردم كه حدود 2 هفته اي عوارضاشي از قطع ناگهاني دارو رو داشتم مثل سرگيجه و احساس سبكي سر فكر مي كردم مغزم داخل يك مايع شناوره/ بعد خوب شد و به حالت نرمال خودم برگشتم وديگه دارو نخوردم علائمم خيلي نسبت به گذشته بهتر سد اما رفع نشده و فكر مي كنم كه اگه باز يك كم خودم رو قلقلك بدم يعني تو شرايط استرس زا خودم رو قرار بدم 2باره تا حد مرگ شايد دچار استرس بشم/ اما تاكيد ميكنم كه اين شرايط نسبت به گذشته هم كمتر شده يعني در بعضي موقعيتهايي كه قبلا دجار فوبي مي شدم الان نميشم(احساس مي كنم منطقي تر شدم)وهم شدت استرسم كمتر شده اما مشكلم رفع نشده واحساس آزادي نمي كنم جديدا رشته اي قبول شدم كه مجبورم هر 3هفته يك بار يك كنفرانس بدم و اين من رو نگران كرده كه آيا اين رشته رو برم يا انصراف بدم و نكنه دوباره علائمم تشديد بشه . مي خوام اگه تصميم به رفتن داشتم 2باره دارودرماني رو شروع كنم من شنيدمzoloftازasentraبهتره. مي تونين در مورد اين نوع از سرترالين از پزشكتون سوال كنين. ضمنا ميخواستم بدونم كه دقيقا دوز داروتون رو چطور در طول اين مدت تغيير ميدادين. و جطور فهميدين كه مي تونين دوزش رو كم كنين؟ممنون موفق باشين
علاقه مندی ها (Bookmarks)