ببخشید راستی خواستم بگم که نمیدونم در دین چند بار اون خانم باید قسم بخوره تا این تهمت از روش برداشته بشه. فکر می کنم 4 یا 40 بار بود. دقیق یادم نیست.
اما میتونید در عین حال از اون اقا بخواهید که دلایل اینکه هنوز شک داره رو بگه و شما از جملات خودش برای رفع شک استفاده کنید و یه جوری از حرفها و خاطرات خودش استفاده کنید تا به خودش ثابت کنید که اشتباه می کنه.
ضمن اینکه من فکر میکنم هر اتفاقی بوده حتی اگر اون اقا درست فکر کرده باشه مربوط به زمان قبل از ازدواج این دو میشه و ایشون بعد از ازدواج که موردی از خانمشون ندیدند که بخواهند روی اون قضاوت کنند. درسته؟
اهان پیداش کردم:
در سوره نور ایات 6 و 7 و 8 خداوند متعال چنین میفرماید :
وَ الَّذِينَ يَرْمُونَ أَزْوَاجَهُمْ وَ لَمْ يَكُن لهَُّمْ شهَُدَاءُ إِلَّا أَنفُسُهُمْ فَشَهَادَةُ أَحَدِهِمْ أَرْبَعُ شهََدَاتِ بِاللَّهِ إِنَّهُ لَمِنَ الصَّادِقِينَ(6) وَ الخَْامِسَةُ أَنَّ لَعْنَتَ اللَّهِ عَلَيْهِ إِن كاَنَ مِنَ الْكَاذِبِينَ(7)وَ يَدْرَؤُاْ عَنهَْا الْعَذَابَ أَن تَشهَْدَ أَرْبَعَ شهََادَاتِ بِاللَّهِ إِنَّهُ لَمِنَ الْكَاذِبِينَ(8)وَ الخَْامِسَةَ أَنَّ غَضَبَ اللَّهِ عَلَيهَْا إِن كاَنَ مِنَ الصَّادِقِينَ(9)
و كسانى كه همسران خود را (به عمل منافى عفّت) متّهم مىكنند، و گواهانى جز خودشان ندارند، هر يك از آنها بايد چهار مرتبه به نام خدا شهادت دهد كه از راستگويان است (6)و در پنجمين بار بگويد كه لعنت خدا بر او باد اگر از دروغگويان باشد. (7)آن زن نيز مىتواند كيفر (زنا) را از خود دور كند، به اين طريق كه چهار بار خدا را به شهادت طلبد كه آن مرد (در اين نسبتى كه به او مىدهد) از دروغگويان است. (8)
و بار پنجم بگويد كه غضب خدا بر او باد اگر آن مرد از راستگويان باشد. (9)
علاقه مندی ها (Bookmarks)