سلام
بنده توصیه میکنم،مشاوره حضوری حتما"بروید
اینجا هر چقدر شما رو راهنمایی کنند،شما آنقدر به نتیجه نخواهید رسید که در حضور یک مشاور هر دوی شما رو به لحاظ مسائل شخصیتی و روانی بسنجد
مورد بعدی اینکه به هیچ وجه عجله نکنید،آنطور که شما نوشته اید سوال ها وپاسخ ها کلی بوده اینگونه شناخت به دست نمی آید،سعی کنید سوال های تان ریز تر شود و همدیگر را درگیر کنید .به قولی سوال پیچ کردن
نوشته اصلی توسط m_shr
نمیخوام شما رو بدبین کنم اما به این حرفها اکتفا نکنید، چه معنی میتواند داشته باشد ،وقتی که هر دوی شما غربیه هستید و فعلا" هیچ نسبتی با هم ندارید ایشان به خاطر شما چیزی را بپذیرد؟
اولا" شما باید آن خانم را هر طور که هست چه به لحاظ پوشش چه خصوصیات اخلاقی ،فرهنگ خانوادگی و سایر مسائل ،باید بپذیرید، اینکه میگوید من هر چی گفتم اون موافق بوده درست نیست،اگر هم عقیده و همسو هستید که باید در دراز مدت مشخص شود بحثش جداست اما اینکه شما مثلا" گفته اید من معتقدم باید زن محجب باشد ایشان هم گفته اند من هم قبول دارم، یعنی تمام؟! اینطور نیست،
آیا ایشان با دست دادن شما با خانمهای فامیل موافق هستند؟ یا بلعکس؟ اصولا" حجاب یعنی چه؟ یعنی همان پوشش؟ حجاب مرد چیست؟ و در رابطه با هر موضوعی باید چنین باشد

علاقه مندی ها (Bookmarks)