دوست عزیز...اتفاقی اینجا رو دیدم و یه پیشنهاد دارم...اگه خواستی می تونی یه مدت امتحانش کنی....بعد خودت کلاتو قاضی کن....ولی جواب میده...باور کن
فقط برا یه مدت بیخیال دوا و درمون شو.....
حتی فکرشم نکن..خودتو از فکر اینکه یه عیبی داری و باید حتما برطرفش کنی رها کن..(اینکه با بقیه فرق داری...نمی تونی مثل دیگرون راحت باشی و...فلانی خوش صحبت ولی من نه....با بهمانی چه جوری رفتار کنم که تحت تاثیر قرار بدمش....حالا در مورد من چی فکر میکنن...نکنه از من خوششون نیاد...باید اینجوری باشم...نه اونجوری باشم...چرا چه جوری باشم)..

اصن بهشون فکر نکن...بابتش نارحت نشو...فقط باهاش کنار بیا...خودتو همین جوری که هستی قبول کن...تا همه همین جوری قبولت کنن..برای بهتر شدن که نباید با خودت بجنگی...به خودت بقبولون که ممکنه اشتباه کنی....ممکنه در برخورد هات ایده آل نباشی...ممکنه همه چی اون جور پیش نره که دوس داری.ممکنه یه عده ازت خوششون نیاد...اه بابا...بذار خوششون نیاد..ببین هیچ کس کامل نیس...همه آدمها حتی با اعتماد به نفس ترینشون یه مواقعی دچار اضطراب میشن...منتها یه چیزی هست که نباید فراموش کرد...و اون اینکه با اضطراب نباید جنگید....چون همیشه برندس...مقابلش وایستی قوی تر میشه...تو بهترین کارو انجام میدی...همین که سعی می کنی بیشتر تو جامعه باشی...حالا وقتشو با افکارت کنار بیای...
بعد اینکه تحلیل نکن...نه خودتو ...نه دیگرانو...اینکه چرا این حرفو زدم...چرا اون کارو نکردم..یارو چه منظوری داش به من اون حرف زد..بنداز دور این حرفا رو....تو 23 سالته...بهترین سالهای عمرتو با این حرفها هدر نده که بعدن بدجوری پشیمون میشی...تو فقط زندگی کن...حیف تو نیس به این فکر کنی که دیگرون چه نظری نسبت به تو دارن...ولشون کن بذار هر جور دوس دارن در مورد تو فکر کنن...تو فقط به فکر آیندت باش...آرزو هاتو دنبال کن....هر وقت افکار منفی اومد نه تسلیمشون شو نه جلوشون وایسا....عوضشون کن...با افکار سازنده تر و مفید تر...کتاب بخون...زبان بخون...برو دنبال چیزی که بلد نیستی یادش بگیر...مهارت هاتو زیاد کن....زندگی سخت نیس...ما سختش میکنیم...
من جای تو بودم زین پس مسیر زندگیمو دستم میگرفتم...حتی سراغ این صفحه رو دیگه نمی گرفتم...چون نیازی بهش ندارم...این لغاتم از فرهنگ لغات ذهنم بکل پاک میکردم...
استرس...اضطراب...فوبیا...افزا ش مهارتهای اجتماعی...چگونه محبوب قلوب شویم وووووووووووووووووووووواینا..چقدر حرف زدم من....امیدوارم موفق باشی
علاقه مندی ها (Bookmarks)