سلام دوستان
آذرماه سال 89 با سایت همدردی آشنا شدم و واقعا به بانک اطلاعاتی عظیمی دسترسی پیدا کردم، اینجا دیدم که چه مشکلاتی در زندگی می تونه وجود داشته باشه و با چه راهکارهایی میشه حلش کرد، همیشه گفتم که همدردی برای من مصداق شعر بنی آدم اعضای یکدیگرند بوده و هست.
من مشکلم را مطرح کردم و بسیار کمک گرفتم، همدردی نقش مهمی در زندگی من بازی کرده، من دوستان بسیار خوبی از همدردی پیدا کردم !
همینجا می خوام از همه دوستایی که برای من پست گذاشتن و کمک کردن تشکر کنم، نام نمیبرم چون ممکنه اسم کسانی از قلم بیافته .
من در تاپیکم به نام عروسی یا جدایی هم مطرح کردم که متاسفانه همسر من عنوان تاپیک را دید و بسیار کنجاو شده و از مدیران خواستم این تاپیک را حذف کنن، کما اینکه تاپیک های زیادی از اعضا را به دلایل امنیت شخصی حذف کردن و می کنن، ولی فکر کنم متاسفانه تا مدیران سر برند همسر بنده این ها را خواهد خواند و یک مشکل دیگر به مشکلات من افزوده خواهد شد. متاسفانه چندین گزارشی که فرستاده بودم هم خوانده شده ولی دریغ از حتی حذف پست نامناسبی که واقعا درشان تالار نیست و دو روز هست توی تاپیک من باقی مونده.
بازهم از مدیران خواهش می کنم که حدااقل اون یه تاپیک منو حذف کنن تا نشه از طریق اون به بقیه تاپیک هام دسترسی پیدا کرد. به علاوه یادش به خیر اون روزهایی که مدیران نظم بسیار خوبی را در تالار برقرار می کردند که این محیط را با سایر محیط های مجازی متفاوت می کرد.
به عنوان آخرین پست از ته دل آرزو می کنم مشکل تمامی اعضا حل بشه و همه به آرامش برسند. از همه تون حلالیت می طلبم اگر در این مدت دلی را آزردم. برایم دعا کنید.
دوستدار همه شما : سابینا

علاقه مندی ها (Bookmarks)