خواهر عزیزم
اگر قبلا شک داشتی موضوع رو با خانواده ات در میون بذاری ، الان دیگه باید مطمئن بشی که این تنها راه حل ممکن هست
من نمی دونم تو خانواده ات با کی بیشتر راحتی ، یا کی خویشتن دار تر و منطقی تر هست ، با همون در میون بذار ، تاکید میکنم ، با منطقی ترین و خویشتن دار ترین نزدیکانت (عمو ،برادر، دایی ، پدر....) هر چه سریعتر این کار رو بکن ، هر چه بیشتر دست نگه داری وضعیت سخت تر و پیچیده تر میشه ، الان ممکنه بگن ازت سوئ استفاده شده ، ولی اگر این روند رو ادامه بدی و اشتباه کردن رو ادامه بدی ، مطمئن باش کمتر باور خواهند کرد که حق با تو هست ،
شک نکن که تنها راه حل در میون گذاشتن قضیه با خانواده هست
در مورد این آقا پلیس هم به هیچ وجه بهشون اعتماد نکن ، رفتار ایشون به هیچ وجه منطقی به نظر نمی یاد و بوی توطئه می ده ، چطور یه آقایی با چند بار دیدن شما و آگاهی از وضع شما ازتون خواستگاری می کنه؟ مطمئنا این قضیه طبیعی نیست و تصمیم خبیثانه ای پشت این درخواستشون است
بقول کیوان ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه هست ، اگر از الان برنگردی شاید دیگه هیچ وقت نتونی برگردی
خواهر من به هیچ وجه به این آقا اعتماد نکن و دیگر رابطه ات رو باهاشون کات کن و از راه دیگه ای مشکلت رو حل کن![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)