مهاجر عزيز
جواب سوال اولتون: من يكسال تمام بهش ميل زدم و خوب سنجيدمش و بعدش به خواستگاريش جواب دادم . هنوز هم اگه مطمئن بودم ازدواجي در كار هست صبر ميكردم اما چكنم كه يار من گريز پاست.
جواب سوال دومتون: نميدونم. من آنچنان زيبا نيستم كه ديگران رو ميخكوب كنم اما زشت رو هم نيستم و نميدونم اگر زيبايي رو از دست بدم چي بشه اما كدوم مردي رو ميشناسين كه با زن نازيبايي عمري رو سپري كنه ؟و دم نزنه و يا در دلش حسرت نخوره؟! من با اين سوالتون موافق نيستم خدا در وجود مردها چيزي رو قرار داده كه در وجود زنها نيست حس تنوع طلبي در مردان چندين برابره
جواب سوال سوم:اينو هم نميدونم تا حالا كه نتونسته. تا حالا كه اونها زير بار نرفتن. هرچند اگه خودش اينجا بود بهتون ميگفت تو خونشون الان اصلا شرايطش آماده نيست. ولي بايد بگم در آخر سر موفق ميشه اما كي ؟! شايد سال ديگه زماني كه من كاملا از لحاظ روحي نابود شدم.
چهارمي هم كه سوال نبود يك حقيقت محض بود اما دوست عزيز
من تو تموم اين سالها خيلي سختي كشيدم و خيلي جاهاش به مرز جنون
اما اگه باز هم دنيا بيام باز هم دوست دارم عاشق بشم چون اگه غير اين بود پس فرق ما آدمها توي چي هست ؟
من براي ادامه اين رابطه از غرورم از احساساتم حتي اگه لازم بود از جونم مايه گذاشتم اما نشد انگار خدا ميگه تا من نخوام نميشه و نخواست و نشد
ازتون ممنونم اما يادتون نره هيچ لذتي توي دنيا قابل مقايسه با شنيدن ضربان قلبت وقتي نگاه معشوقت رو ملتهب از دوست داشتن ميبيني نيست باور كنين من هنوز به ياد چشمهاشم وقتي پر از احساس بود

علاقه مندی ها (Bookmarks)