به قول شاعر"عارف سخن از زبان ما میگویی"![]()
دوست خوبم نادیا خانوم با تمام وجودم خوشحالم که زندگی خوبی داریدو کاملآ قبول دارم که شما 8 سال پیش تونستید با همسرتون زندگی رو با کمترین امکانات شروع کنید و الان همه چیز دارید ولی یه اشکال که شما و خیلی از کسایی که 5-6 سال پیش و قبل از اون زندگیشونو شروع کردن تو مقایسه کردنتون دارید اینه که یه سری تفاوت های اقتصادی امروز جامعه رو با اون زمان با کم توجهی نادیده میگیرین .
زیاد نمیخواد دور برین سال 84اگه اشتباه نکنم حقوق پایه یه مهندس تازه کار180،000 تومن بود مرکز تهران خونه نوساز متری 500-600 هزار تومن الان پایه حقوق 300 شده اون خونه ها متری 2،300 (به همین نسبت هم اجاره خونه ها زیاد شده )دیگه بگذریم از بقیه داستان ...
اینکه آدم باید تلاش کنه درست ،اینکه امیدمون به خدا باشه درست ، اینکه از تمام راههای درست برای رسیدن به حداقل نیازهامون استفاده کنیم درست، ولی نادیده گرفتن یه سری واقعیت ها باعث میشه به قول گردآفرید عزیز صحبتهاتون رنگ و بوی شعار بگیره تا واقعیت .
آزاردهنده ترین قسمت صحبتهاتون هم اینه که فکر میکنید ما دنبال تجملات و خونه و ماشین خریدن و .... اونم بدون زحمت کشیدنیم
در حالیکه تمام تلاش ما برای رسیدن به حداقل های شروع یه زندگیه( اجاره یه خونه 40 متری یه جای معمولی یا پایین+وسایل لازم زندگی+ یه مراسم مختصر)... اگه لازمه قیمت بدم ...
اینکه مثبت اندیشی میکنین و روحیه میدین خوبه ولی یه سری واقعیتها رو هم خواهش میکنم در نظر داشته باشید
با امید و آرزوی روزایی پر از عشق و شادی برای همه جوونای ایرانی![]()

و کاملآ قبول دارم که شما 8 سال پیش تونستید با همسرتون زندگی رو با کمترین امکانات شروع کنید و الان همه چیز دارید ولی یه اشکال که شما و خیلی از کسایی که 5-6 سال پیش و قبل از اون زندگیشونو شروع کردن تو مقایسه کردنتون دارید اینه که یه سری تفاوت های اقتصادی امروز جامعه رو با اون زمان با کم توجهی نادیده میگیرین .

علاقه مندی ها (Bookmarks)