البته آقای فرهنگ بنظرم این اصلا راه حل نیست.
یعنی بخاطر اینکه یک دست انسانهای بی خانواده و بی ریشه که نه تنها لیاقت تشکیل خانواده و قبول مسئولیت اونرو ندارند، باید کیان خانواده های دیگر رو هم به خطر انداخت؟!
واقعا راه حل مشکل، وجود علنی مکانی برای این اعمال هست؟
اون وقت من خانم متاهل چجور آرامش داشته باشم؟
وقتی مشخصا مکانی باشه که از لحاظ شرعی و سلامتی افرادش تحت کنترل باشن، اونوقت من بشینم تو خونه بچه داری و شوهرداری و خونه داری کنم و اطمینان داشته باشم که شوهرم صبح تا شب که پیشم نیست، هیچ وسوسه ای سراغش نیومده؟
خوب آقا که خیالش راحته که خانومش سراغه این چیزا نمی ره، پس می مونه خودش و نفسش که قبحشم تو جامعه ریخته! لابد سردر و دیوارهای این مکان هم کلی حدیث نوشته شده که از ثواب صیغه و چنین رابطه هایی نوشته شده!
از طرف دیگه، چقدر پسرها و دخترهایی که می تونن پاک زندگی کنن و اولین تجربه س.ک.س شون در آغوش همسرشون باشه، اسیر دوست ناباب و امثالهم میشن و گذارشون به این اماکن میفته!
همون آدمهایی که الان دنبال ناموس مردم می افتن و چنین تقاضایی می کنن، در اونصورت و با وجود چنین اماکنی حریص تر می شن و کیس مورد نظرشون رو بیشتر تشویق می کنن که به اونجا تشریف ببرن!
درضمن آمار ازدواج و پایبندی به زندگی با سرعت زیادی کم خواهد شد. چه بسا کسیکه طعم هرگل یه بویی داره به زیر زبونش رفته باشه، دیگه به راحتی حاضر نیست تن به ازدواج و قبول مسئولیتهاش بده.
و از طرفی زنی که متوجه بشه، شوهرش شده مشتری این اماکن با چه انگیزه ای به زندگیش پایدار بمونه؟!

علاقه مندی ها (Bookmarks)