سلام،
شما آدم بی احساسی نیستید.
دلیلش هم همین هست که در تاپیک اولتون در این تالار از اینکه آقا پسر تصمیمش رو برای ازدواج با شما عوض کرده بود ناراحت شده بودید و به این تالار مراجعه کردید و کمک خواستید.
حقیقتش از نظر من این رابطه با این آقا پسر خطرناک است.
شما نوشتید:
یکبار دیگر خودتون جمله ی خودتون رو بخوانید!من دختری 21 ساله هستم که مدتی(مدت خیلی کم) با یه آقایی به قصد ازدواج آشنا شدم که به دلیل نداشتن شرایط ازدوج این رابطه تمام شد...
می گویید رابطه ای به قصد ازدواج شروع شده.
بعد از یک مدت به علت نداشتن شرایط ازدواج تمام شده!!!
پس اگر شرایط ازدواج نبود، اصلاً چرا این رابطه شروع شد. آیا واقعاً به قصد ازدواج بود؟ منظورم از دید شما نیست! البته که هدف شما ازدواج است. سوال اینجاست که هدف آقا پسر چه بوده!
این رو از تاپیک قبلیتون می آورم:
همه این مسائل رو که کنار هم می گذاریم، می بینم که رابطه با این آقا بی سرانجام و حتی خطرناک است.ایشون کاملا مهربون و عاشقانه رفتار میکرد و مرتبا ابراز علاقه میکرد.من هم بش علاقه داشتم...تا اینکه به شهرش برگشت و موضوع رو به خانوادش گفت اونا هم تا حدودی موافقت کردن...اما من کاملا دو دل بودم به دلیل (تفاوت عقاید . فرهنگی . و اینکه قبلا یه مدت زیادی با یه خانم بوده که موفق به ازدواج نشدن)به همین دلیل ارتباطم کمتر کردم..تا اینکه یه روز ناگهانی گفت من فعلا قصد ازدواج ندارم قصد ادامه تحصیل و رفتن از ایران برای ادامه تحصیل دارم
متاسفانه شما هم مدتی درگیر این رابطه شدید و حالا هم شاهد آثار منفیش هستید.
به نظر من خدا رو شکر کنید که همه چیز تمام شده.
نمی خواهم به او تهمت بزنم.
ولی کلاً عرض می کنم.
استفاده از این جمله ی "تو بی احساس هستی" و امثال این جمله ها توسط پسران بیشتر یک تحریک است. تحریک برای اینکه شما رو بیشتر درگیر احساسات کنند. و آن وقت که خوب احساسی و عاشق شدید، کاملاً در خطر و آماده ی مورد سوء استفاده قرار گرفتن هستید!
و این رو بدانید که اکثر این سوء استفاده ها در قالب رابطه هایی هستند که به قصد ازدواج شروع می شوند!
به این دلیل که اگر پسر بیاید صاف و پوست کنده به دختر بگوید من می خواهم با تو باشم و هدفم هم ازدواج نیست، تقریباً هیچ دختر ایرانی حاضر به همراهی نمی شود!
این یکی از دلایلی است که گفته می شود رابطه دختر و پسر قبل از ازدواج حتی به قصد ازدواج و به بهانه شناخت و این حرفها، صحیح نیست و پرخطر است.
اگر پسری هدفش ازدواج باشد، اول با پدر مادرش به دیدن خانواده شما می آیند.
اینکه از این به بعد به چه شکل مراحل آشنایی صورت بگیرند، به عهده خانواده ها و طبق فرهنگ آنها خواهد بود.
اصلاً به این فکر نکنید که به این رابطه برگردید.
اگر تماس گرفت، بگویید فقط خواستگاری رسمی!
راستی این تاپیک رو خواندید؟
دلایل عینی برای منع رابطه های دوستی دختر و پسر
موفق باشید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)