RE: زندگی جدید سبکتکین
خواهرخوبم یادت باشه تمام دنیا زندگی کردن با شوهرت نیست.
هروقت از محبتاش یادت اومد از بدیهاش یادت بیار ببخشید اینو میگم اما اگه بر فرض، تا قبل از این ماجراهم خیلی آدم خوب و مهربونی بوده اما این آخر که خیلی با بیرحمی و لجبازی رفتار کرد.
من اگه باشم سعی میکنم به خودم بگم یعنی چی! اتفاقی نیفتاده به جهنم .کسی که منو نخواد صد سال سیاه منم نمیخوامش.
چرا باید شخصیت خودمو خورد کنم که کسی حاضر بشه با من زندگی کنه !!!!!!!!!
چرا فقط از خوبیاش یادم بیاد که خودمو زجر بدم خیلی هم رفتارهای بدی داشت که منو اذیت میکرد.
مگه اون کیه؟ اونم یه ادمیه مثل همه آدمای دیگه با نقطه ضعفهای خاص خودش.تازه حالا بیشتر از همیشه فهمیدم که آدما چقدر بی کس و تنهان.
این خدای که فقط همیشه بامنه پس اول به خودش توکل میکنم و بس و به احدی جز اون نیازی ندارم و بعد
خدا رو شکر میکنم که تنم سالمه و از این به بعد قدر این سلامتیمو بیشتر میدونم که باز خودم به درد خودم خواهم خورد.نباید سلامتی و جوونیمو که از دست بدم.
اون داره واسه خودش الان خوش میگذرونه من بیام بشینم غصه بخورم !!!به هیچ وجه.
چشامو باز میکنم و از این تجربم استفاده میکنم و تو انتخاب بعدیم بیشتر دقت میکنم.
مطمئنم خدا خودش دلیل کارشو بهم نشون میده.
واسه خودت ارزش قائل شو و به خودت احترام بذار.
به خونوادت بگو این من بودم که حتی از مهریم گذشتم چون خسته شده بودم . میخوام درست زندگی کنم بدون دغدغه و دیگه هم دوست ندارم از اون واسه من صحبتی کنید. واسه من همه چی تموم شده و خیلی هم خوشحال هستم و خدارو لحظه ای هزار بار شکر میکنم.
سبکتکین یادت باشه
اینارو بگی ولی ناراحت باشی فقط خودتو گول زدی سعی کن در عمل به این حرفا برسی نه اینکه شعار بدی.
این جملات رو هم اگه خواستی بزرگ بنویس و بزن به دیوار اتاقت تا ملکه ذهنت بشه.
[size=large]ازکسانیکه از من متنفرند سپاس، آنها مرا قوی تر میکنند.
از کسانیکه مرا دوست دارند ممنونم، آنان قلب مرا بزرگتر می کنند.
ازکسانیکه مرا ترک میکنند متشکرم، آنان به من می آموزند که هیچ چیز تا ابد ماندنی نیست.
از کسانیکه با من میمانند سپاسگزارم، آنان به من معنای دوست واقعی را نشان می دهند.
[/size]
[align=center]خدايا آن گونه زنده ام بدار كه نشكند دلي از زنده بودنم
و آن گونه بميران كه كسي به وجد نيايد از نبودنم...[/align]
علاقه مندی ها (Bookmarks)